Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Условия за участие в сайта за електронни книги на М-тел

ИСКАТЕ ДА ПРОДАВАТЕ КНИГИТЕ СИ В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ?
Ние ви предлагаме съвременно и сигурно решение за защита и дистрибуция на електронни книги

КАК?
БГкнига съвместно с М-тел разработиха книжарница за продажба на защитени електронни книги на адрес www.mtel.bg/ebook
За да се включите с вашите издания/ книги и списания/ пишете ни на мейл или се обадете на телефон 02/ 804 31 25

КАКВО ОЗНАЧАВА ЗАЩИТЕНИ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ?
Ние управляваме начина, по който читателя използва книгите. Можем да забраним разпечатване и копиране на текста от книгата или да го ограничим до определен от вас брой страници. Веднъж заложено ограничението важи за всяка продадена електронна книга. Извършваме това посредством световно утвърдената система Adobe Content Server 4.0, чрез която всяка книга се защитава в реално време, за конкретния потребител закупил електронната книга.

КОЛКО СТРУВА ДА УЧАСТВАМ?
Предлагаме модел на работа на принципа на Търговската отстъпка. Вие определяте цената на своите електронни книги. При осъществени продажби, между първо и десето число на месеца, ние отчитаме приходите минус търговската отстъпка. Няма допълнителни такси и други финансови условия. Търговската отстъпка варира според документа който може да издадете. 35% ТО за издателства регистрирани по ДДС и 55% за издателства не регистрирани по ДДС и автори.

КАК ДА СЪМ СИГУРЕН В ОТЧЕТЕНИТЕ ПРОДАЖБИ?
Ще ви дадем възможност да следите своите продажби в реално време в Интернет. Отчета се базира на информация от независим източник. Използваме статистиката на Аdobe, за броя защитени електронни книги. Информацията се променя в реално време.

КАКВИ КНИГИ ПРОДАВАМЕ?
Няма ограничените за съдържанието или броя на електронните книги. Работим както с автори, така и с издатели. Предлагаме напълно безплатни консултации и техническа помощ за преработването на книгите в подходящ за продажба файл.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ МОДЕРНОТО КНИГОИЗДАВАНЕ
  | 02/ 804 31 25