Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Реклама на книги

Вярно е твърдението, че книгата е продукт като всеки друг. За да се продава добре, тя трябва да се види от читателите. Не е задължително това да струва пари, но се препоръчва в цената на книгата да калкулирате и разходи за реклама.
Къде може да рекламирате?

Пред търговците - в книжната борса, чрез мейл с информация за книгата, дори лично при срещите с търговци, трябва да може да представите продукта си убедително. Помнете, че търговецът е най-трудният клиент. За да достигне книгата ви до книжарниците, той трябва да види потенциална печалба от изданието, да го погледне като успешен пазарен продукт.

Пред читателите - на място в книжарниците. Ако имате плакати, разделители, листовки или друг рекламен материал, почти всички книжарници ще го вземат и ще го поставят на видно място. Използвайте всички възможности за популяризиране на книгата в книжарниците, там са вашите потенциални клиенти. 

Интернет - най-голямата база с данни в света е идеално място за популяризиране на вашата книга. Какво може да направите тук? Свържете се с информационните сайтове за книги и блогърите, които пишат ревюта. Повече за добрите отношения с книжните блогъри може да прочетете в този материал на сайта АзЧета. Горещо ви препоръчваме и книгата "Властта на хората" - учебник за постигане на успех в социалните медии.

Специализирани издания за книги - на пазара безплатно се разпространяват "Книгите днес" (издание на Книжна борса ИСКЪР) и "Книжарница" (издание на Хеликон).

Ако имате нужда от помощ и консултация или се интересувате от контакт с опитна търговска фирма, която да разпространява вашите издания, свържете се с нас.
, тел.: 02 804 31 25, моб.: 0888 505 774