Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Разпространение на книги от БГкнига

БГкнига ЕАД предлага разпространение на книги в хартиен и електронен вариант. Използвайте нашите услуги в сферата на книгоиздаването и разпространението, за да извлечете максимална полза от своя издателски проект. Ние ще ви помогнем да определите целта на книгата, която искате да издадете, да изберете оптималния вариант за издаването й и да я представите по най-добрия начин пред търговците в бранша.

За нас е удоволствие да работим в партньорство с  над 100 доставчика, сред които "Крокотак", "Клуб 8", "Бяла лодка", "Рой Комюникейшън", "Грифин", "Издателство Рибка" и много други, за да предложим техните издания в широката търговска мрежа на България. 

Не поставяме ограничение към жанра или вида на изданията, които приемаме за дистрибуция. Очакваме нашите партньори да приемат с уважение работата ни и да откликват на желанието ни да предоставяме винаги пълна и качествена търговска информация в търговската мрежа. 
За ваше улеснение сме създали формуляр, чрез който може да ни подадете вашето запитване за дистрибуция. Изтеглете го от секция Файлове по-долу в текста и го изпратете на мейл

БГкнига ЕАД е член на Асоциация Българска Книга

Може да ни намерите в Книжна борса ИСКЪР, етаж 3, офис 18 всеки работен ден от 9,00 до 17,00. Свържете се с нас и по скайп: bgkniga, на телефон 02 804 31 25 или по имейл: