Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Книга за учителя по математика за 1. клас

ISBN: 978-954-01-1967-0 ; Учебна литература


Автор: Ангелина Манова, Рени Рангелова
Издателство: Просвета - София АД
Търговец: ПРОСВЕТА
Брой в опаковка: 1
Височина: 240 мм.
Широчина: 170 мм.
Страници 72
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
5.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Учебният комплект е изграден на основата на идеите за комплексно развитие на личността на ученика, за оптимално съчетаване на организационните норми на обучение, за действеност и интегративност на обучението. Водещ компонент е илюстративният материал, който интегрира математическите знания с тези по останалите учебни предмети. В учебника и учебните тетрадки са включени разнообразни задачи, които отразяват реални ситуации от живота на децата. Решаването им изисква прилагане на различни видове дейности и осигурява условия за овладяване на програмните знания. Учебният комплект създава и поддържа интерес към математиката и към ученето въобще. Това се постига, като се дава възможност на учениците да изследват, да доказват, да дискутират, а също така и да играят (най-често с химикалката и тетрадката). Методиката се основава на хуманистичната идея за превръщане на въздействието върху личността във взаимодействие между личности.

Подобни продукти

Решения на задачите от математика за 10. клас за задължителна подготовка Решения на задачите от математика за 10. клас за задължителна подготовка Запрян Запрянов, Георги Ганчев, Иван Георгиев 4.50 лв.
Будем знакомы 4, учебник по руски език за 8. клас Будем знакомы 4, учебник по руски език за 8. клас Роза Брайнова, Стефка Миленова 9.00 лв.