Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

FaceБукиАвтор: Любен Дилов-син
Издателство: Ентусиаст
Търговец: Ентусиаст
Брой в опаковка: 1
Височина: 190 мм.
Широчина: 190 мм.
Страници 168
Тегло: 333 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Като истински колекционер и провокатор на настроения, в книгата си „FaceБуки“ Дилов събира постинги и реплики от глобалната социална мрежа. „Сюжетът“ се развива в рамките на една календарна година на личната му страница във Facebook. Така от една обикновена „стена“ за съобщения, Luben Dilov-juniоr се превръща в любимо място за над 15 000 абоната с 40 000 уникални посещения дневно, което провокира Любен Дилов-син да издаде своя фейсбук дневник – книгата  „FaceБуки“. Самият той я определя като модерен градски фолклор в следствие на новите средства за общуване, но сведен до българската действителност.

„Не знам какво се е получило от проекта, без коментарите и отговорите под постингите. Реших да не ги включвам, защото няма как да попитам всички посетители на страницата ми дали са съгласни и техните мисли да се появят в книгата. Знам само, че в момента близо 40 хиляди прочитания всеки ден на тези текстове ги превръщат в нещо, което не съм сигурен, че е мое“, споделя Любен Дилов-син за книгата си „FaceБуки“. Интересен е и изборът на заглавие „Азъ, FaceБуки, Веди, Глаголи, Добро, Есть”, което носи имената и знаците на първите шест букви от глаголицата в нейния объл вариант, преплетени със символа на новите комуникационни средства за общуване в лицето на глобалната социална мрежа Facebook.

Вицове, графити, статии, коментари и всякакви забавни щуротии са миксирани по уникален начин в книгата, като най-интересното е, че тя ще се „ъпдейтва“ до последно – последната публикация в нея ще бъде от дата 14 октомври, когато книгата „FaceБуки“ ще е вече факт. Тя ще излезе в два варианта – с твърда и мека подвързия, като освен нестандартните публикации на Любен Диов-син от страницата му в социалната мрежа и много анонимни коментари от читатели, са поместени и негови черно-бели фотографии от специално направена за книгата фотосесия на Венета Тилева.


Подобни продукти

Рай Рай Радослав Гизгинджиев 19.00 лв.
Полетът на орела Полетът на орела Иво Топалов 11.95 лв.
Разговор от живота Разговор от живота Симеон Илиев 12.00 лв.
Сюжети Сюжети Любел Дякоf 11.00 лв.