Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

FaceБукиАвтор: Любен Дилов-син
Издателство: Ентусиаст
Търговец: Ентусиаст
Брой в опаковка: 1
Височина: 190 мм.
Широчина: 190 мм.
Страници 168
Тегло: 333 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Като истински колекционер и провокатор на настроения, в книгата си „FaceБуки“ Дилов събира постинги и реплики от глобалната социална мрежа. „Сюжетът“ се развива в рамките на една календарна година на личната му страница във Facebook. Така от една обикновена „стена“ за съобщения, Luben Dilov-juniоr се превръща в любимо място за над 15 000 абоната с 40 000 уникални посещения дневно, което провокира Любен Дилов-син да издаде своя фейсбук дневник – книгата  „FaceБуки“. Самият той я определя като модерен градски фолклор в следствие на новите средства за общуване, но сведен до българската действителност.

„Не знам какво се е получило от проекта, без коментарите и отговорите под постингите. Реших да не ги включвам, защото няма как да попитам всички посетители на страницата ми дали са съгласни и техните мисли да се появят в книгата. Знам само, че в момента близо 40 хиляди прочитания всеки ден на тези текстове ги превръщат в нещо, което не съм сигурен, че е мое“, споделя Любен Дилов-син за книгата си „FaceБуки“. Интересен е и изборът на заглавие „Азъ, FaceБуки, Веди, Глаголи, Добро, Есть”, което носи имената и знаците на първите шест букви от глаголицата в нейния объл вариант, преплетени със символа на новите комуникационни средства за общуване в лицето на глобалната социална мрежа Facebook.

Вицове, графити, статии, коментари и всякакви забавни щуротии са миксирани по уникален начин в книгата, като най-интересното е, че тя ще се „ъпдейтва“ до последно – последната публикация в нея ще бъде от дата 14 октомври, когато книгата „FaceБуки“ ще е вече факт. Тя ще излезе в два варианта – с твърда и мека подвързия, като освен нестандартните публикации на Любен Диов-син от страницата му в социалната мрежа и много анонимни коментари от читатели, са поместени и негови черно-бели фотографии от специално направена за книгата фотосесия на Венета Тилева.


Подобни продукти

Книга от заглавия / Book of titles Книга от заглавия / Book of titles Борис Христов 15.00 лв.
ЕДИН СЛЕД ПОЛУНОЩ ЕДИН СЛЕД ПОЛУНОЩ Керана Ангелова 10.00 лв.
В света на хората В света на хората Ставрос Ставру 10.00 лв.