Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Любовната афера на жена миАвтор: Нанси Удруф
Издателство: БГкнига
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 135 мм.
Страници 232
Тегло: 180 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

„Удруф не оставя нито един от читателите със сухи очи в тази завладяваща история за  страстта, която може да ни връхлети… и да ни смаже. Романът е опустошителен и прекрасен.”

Джорджи Конъли сякаш има всичко – съпруг, когото обича и три момчета, които обожава. Когато на съпруга ѝ Питър, е предложена по-висока длъжност в Лондон, семейството с радост опакова покъщнината от дома си в предградията на Ню Йорк и се премества отвъд океана.  Джорджи процъфтява в Лондон,   а „спящата” ѝ кариера на актриса, която е оставила зад гърба си след раждането на децата, се съживява. Възлагат ѝ роля, каквато се пада веднъж в живота – тази на Дора Джордън, действителна личност, най-прочутата с таланта и красотата си актриса на ХVIII век и майка на тринайсет незаконни деца, десет от тях – от бъдещия крал на Англия, Уилям ІV. Но накрая, сега, когато изглежда, че Джорджи има всичко, което иска, тя го рискува заради една любовна афера, която ще има такива катастрофални последствия, каквито никой не би могъл да си представи.

Оригинално поднесена от името на съпруга на Джорджи, Любовната афера на жена ми е поглед към две необикновени жени, родени с двеста години разлика, но споделящи едни същи съдби, които плащат огромна цена за страстта си. Едната от тях умира, но остава жива във времето, другата остава жива, но ще бъде като мъртва до края на живота си.


Откъс от книгата може да изтеглите тук Pages from my-wifes-affair-p1-35.pdf


Подобни продукти

Сърцето на Луцифер Сърцето на Луцифер Д. Престън 0.00 лв.
Всички разкази са за теб Всички разкази са за теб Мирела Иванова 10.00 лв.