Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

МЪЖЪТ СЛЕД 40-ТЕ

ISBN: ISBN: 978-954-357-041-6 ; Дом и семейство


Автор: Джед Даймънд
Издателство: Емас
Търговец: Емас
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 336
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
8.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

МЪЖЪТ СЛЕД 40-ТЕ
 
Джед Даймънд
 
Здравословни и психологически проблеми на мъжа в критическата възраст

Кризата на средната възраст – явление, за което се разказват безброй вицове, днес се приема от науката като онова, което е в действителност: критическата възраст на мъжа. Милиони мъже между 40 и 50 години преживяват драматично промените в тялото си и са безпомощни срещу тях. Мускулната маса намалява, мастната тъкан се увеличава. Мъжът страда от намалена способност да се съсредоточава, от опадване на косата, понижено сексуално желание и смущения в ерекцията. Сексът често се изявява като незадоволителен.
Сценарий за филм на ужасите? ,,Съвсем не – казва Джед Даймънд, - това е напълно нормален процес.“ Той е водил разговори със стотици мъже, които отчаяно се опитват да разберат какво става в тази фаза на живота им. Даймънд засяга всички важни за мъжа теми – от лекарския кабинет до спалнята – и дава лесни за следване съвети как да се справяме с горещите вълни, раздразнителността, импотентността, страховите състояния, депресиите, най-често срещаните болести, като рак на простатата, сърдечно-съдови заболявания и други.

Джед Даймънд е един от водачите и теоретиците на американското мъжко движение и автор на много книги по проблемите на мъжете.
Работил е над 30 години като терапевт. Днес живее в Северна Калифорния и ръководи семинари за решаване на мъжките проблеми.

Виж всички книги от Емас тук


Подобни продукти

КАК ДА ВЪЗПИТАМЕ ДЕТЕТО НА ДОБРИ ОБНОСКИ КАК ДА ВЪЗПИТАМЕ ДЕТЕТО НА ДОБРИ ОБНОСКИ Пеги Поуст & Синди Поуст Сенинг 15.00 лв.