Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

МЪЖЪТ СЛЕД 40-ТЕ

ISBN: ISBN: 978-954-357-041-6 ; Дом и семейство


Автор: Джед Даймънд
Издателство: Емас
Търговец: Емас
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 336
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
8.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

МЪЖЪТ СЛЕД 40-ТЕ
 
Джед Даймънд
 
Здравословни и психологически проблеми на мъжа в критическата възраст

Кризата на средната възраст – явление, за което се разказват безброй вицове, днес се приема от науката като онова, което е в действителност: критическата възраст на мъжа. Милиони мъже между 40 и 50 години преживяват драматично промените в тялото си и са безпомощни срещу тях. Мускулната маса намалява, мастната тъкан се увеличава. Мъжът страда от намалена способност да се съсредоточава, от опадване на косата, понижено сексуално желание и смущения в ерекцията. Сексът често се изявява като незадоволителен.
Сценарий за филм на ужасите? ,,Съвсем не – казва Джед Даймънд, - това е напълно нормален процес.“ Той е водил разговори със стотици мъже, които отчаяно се опитват да разберат какво става в тази фаза на живота им. Даймънд засяга всички важни за мъжа теми – от лекарския кабинет до спалнята – и дава лесни за следване съвети как да се справяме с горещите вълни, раздразнителността, импотентността, страховите състояния, депресиите, най-често срещаните болести, като рак на простатата, сърдечно-съдови заболявания и други.

Джед Даймънд е един от водачите и теоретиците на американското мъжко движение и автор на много книги по проблемите на мъжете.
Работил е над 30 години като терапевт. Днес живее в Северна Калифорния и ръководи семинари за решаване на мъжките проблеми.

Виж всички книги от Емас тук


Подобни продукти

АЗ СТАВАМ БАЩА АЗ СТАВАМ БАЩА д-р Маркъс Джейкъб Голдман 8.50 лв.
Възможните майки Възможните майки колектив 14.00 лв.