Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Психологично консултиране на деца, юноши и родителиАвтор: Диана Циркова
Издателство: Център за психосоциална подкрепа
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 128
Тегло: 170 гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

Книгата „ПСИХОЛОГИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ НА ДЕЦА, ЮНОШИ И РОДИТЕЛИ”, споделя практическия опит на психотерапевта в психологичното консултиране.
В нея се акцентира върху важни моменти от консултативния процес – първи прием, първо интервю, най-чести проблеми, които водят родителите и децата в консултативния кабинет, паралелна работа с деца и родители, идеята за края на консултирането като отворено пространство. Текстът осмисля многогодишната консултантска работа, предлагана в рамките на Центъра за психосоциална подкрепа за деца на въраст от 1 до 18 години и техните родители, чрез теоретичните идеи на Зигмунд Фройд, Мелани Клайн, Доналд Уиникът, Франсоаз Долто.

Диана Циркова е доктор по психология, психотерапевт, психоаналитик във формиране и директор на Център за психосоциална подкрепа. Преподава „Консултативна психология” в Бургаски университет „Проф. Асен Златаров” и води курсовете „Тълкуване и психодрама на приказки” и „Основни психологични теории в развитието през призмата на драмата” в магистърска програма „Артистични психосоциални практики” на Нов български университет.


Подобни продукти

Цялостното здраве Цялостното здраве Кейт Кук 9.00 лв.
Силата е в теб / Хасай Алиев Силата е в теб / Хасай Алиев Хасай Алиев 12.00 лв.
Обичай тялото си Обичай тялото си Луиз Хей 8.00 лв.
Стрес мениджмънт For Dummies Стрес мениджмънт For Dummies д-р Алън Елкин 15.00 лв.