Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Да се научим да плетем

ISBN: 978-954-8628-21-1; Хоби и свободно време


Издателство: БГкнига
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 280 мм.
Широчина: 210 мм.
Страници 160
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване


“Да се научим да плетем” е богато илюстриранo издание, подходящо както за начинаещи, така и за майстори на плетивото. В него ще откриете детайлни и онагледени обяснения за това как да направите примка – основата на всяка техника за заплитане, но и ателие за моден дизайн, което ще предизвика творческата ви фантазия и ще ви вдъхнови да проектирате свои оригинални модели.

Пълният курс по плетене показва различни видове прежди и техните характеристики, пособия за плетене и помощни средства, които да улесняват живота на страстните плетачи и плетачки, схеми и мостри. Книгата съдържа голямо разнообразие oт библиотеки с плетки на вече познати шарки, мотиви и фигури, а във всяко от ателиетата са включени модели, изпълнени с различните техники, разработени специално, за да могат читателите да упражняват уменията си по време на курса.

         „Да се научим да плетем” е собственото ръководство за плетене на авторка, от което тя се е постарала да изключи излишните и често объркващи варианти на някои начини и способи за плетене. На тяхно място са добавени проверени от личната й практика и предпочитани от нея техники. Книгата е разделена на ателиета, като всяко от тях предлага решения на затрудненията, съпътстващи различните техники на плетене. Ателието за сглобяване ще помогне на читателите да преодолеят и последните препятствията по пътя към перфектното плетиво.Подобни продукти

Моята диабетична кухня Моята диабетична кухня Георги Бордовски 0.00 лв.