Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Печулин Софт 56 гр. Цвят 9 ЧЕРЕНПроизводител: Щадлер
Търговец: Никам Трейд
Брой в опаковка: 1
Височина: 55 мм.
Широчина: 55 мм.
Дебелина 15 мм
Тегло: 56 гр.
 
Цена:
3.20 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Печулин софт- лесно като детска играчка!
Печулин софт е изключително мек и удобен за използване моделин. С него имате възможност да реализирате идеите си за отрицателно време. Насладете се на цветова гама и преоткрийте творческите си заложби! Използвайте печулин софт, за да превърнете предметите от бита в дизайнерски уникати.   

Този моделин се смесва лесно с другите два вида от серията- Печулин ефект и Печулин класик. Цветовете остават ярки и наситени и след изпичане. Всяко блокче е разделено на осем равни части, което ви позволява да се възползвате от формулите за смесване на цветове, които може да изтеглите в PDF тук.

Арт идея: Пренесете в банята си свежото лятно настроение и го запазете през цялата година. Какво по-лесно от това, когато имате на разположение печулин софт? Дори никога да не сте се занимавали с нещо подобно, изрязването ще ви се стори като детска игра. А най-хубавото е, че цветовете няма да избледнеят и ще ви радват минимум четири сезона. И не на последно място – благодарение на печулин софт пестите и от големите разходи за украса.

КАК СЕ РАБОТИ:
Печулин Soft се пече за максимум 30 мин в домашна фурна на 100-130 градуса по Целзии. Втвърдява се напълно след като изстине.
Съхранявайте неупотребения печулин завит в кухненско фолио, на стайна температура
Подходящ за деца над 8 години