Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Модулно оригами - Водно кончеПроизводител: АХТ Прес
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 100 мм.
Широчина: 90 мм.
Дебелина 0 мм
Тегло: 120 гр.
 

 Изпрати запитване

Модулното оригами е създадено в Китай. При него не се използва един лист хартия, а от еднотипни елементи (модули) се строят разнообразни по форма и размери модели. Възможностите за създаване на различни фигури са почти неограничени.
Освен приятно прекарване на времето, чрез тази техника може да се изработят много ефектни и оригинални предмети за украса на дома или за подарък.
Това занимание е особено подходящо за децата в предучилищна и училищна възраст. То развива въображението, възпитава търпение и постоянство. Освен това, се усъвършенстват фините движения на пръстите. Големите модели могат да се строят и от няколко човека. По този начин децата се научават на екипна работа. Възрастните също могат да се забавляват с това старо изкуство. В някои държави модулното оригами е част от обучението в училище.
Комплектите съдържат набор от цветни листчета и подробни илюстрирани инструкции за сгъване на модулите и сглобяване на моделите.

Модулното оригами е подходящо за деца и възрастни над 6 години. Комплектът съдържа листчета в съответни цветове за изработка на 2 броя от показания на снимката модел.
Сложност: Ниска
  • жълтo-чeрвeнo вoднo кoнчe - 54 мoдулa
  • жълтo-oрaнжeвo вoднo кoнчe - 54 мoдулa