Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Шестият

ISBN: 978–954–769–285-5; Художествена литература


Автор: Дейвид Балдачи
Издателство: Обсидиан
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 446
Тегло: - гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

    Шон Кинг и Мишел се завръщат с най-шокиращия случай в кариерата си на частни детективи. Националната сигурност е застрашена от безграничните възможности на човешкия ум. Или става въпрос за предателство и конспирация на най-високо ниво?

    Едгар Рой е обвинен в убийството на шест души и очаква присъдата си в строго охраняван затвор. Адвокатът му Тед Бърджин, стар приятел и учител на Шон, се обръща към детектива с молба за помощ, но разследването приключва още преди да е започнало. Тед е прострелян, преди да се срещнат.
    Шон и Мишел започват да задават въпроси, на които никой не желае да отговори. Рой наистина ли е сериен убиец? Той ли е ШЕСТИЯТ? И кой ликвидира Бърджин? Колкото повече се заравят в миналото на Рой, с толкова повече полуистини, фалшиви приятели и ескалиращи заплахи се сблъскват. Двамата достигат до най-високите ешелони на държавното управление и най-тъмните коридори на властта. Ужасяващата конфронтация ги изправя пред рискове, от които трудно ще се измъкнат живи. И само чудо може да ги спаси.


Подобни продукти

СВРЪХНАТОВАРВАНЕ  СВРЪХНАТОВАРВАНЕ Артър Хейли 12.00 лв.
БЕЗМЪЛВНО БЕЗМЪЛВНО Барбара Фрийти 10.00 лв.
Живот и любов Живот и любов Джакомо Казанова 14.99 лв.