Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

NOOK Touch

ISBN: ;


Марка/Производител:
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 165 мм.
Широчина: 127 мм.
Тегло: 212 гр.
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Новото поколение NOOK - NOOK Touch е оборудвано с най-добрият eInk дисплей на пазара Pearl с контраст 10:1 + тъчскрийн. Екрана е без отблясъци и гарантирана липса на слънчев ефект. Значително са намалени габаритните размери и теглото на устройството, като е запазен 6" eInk екран и е постигнато тегло само 212 грама. Вградения WiFi модем е с повишена скорост (поддръжка на 802.11b/g/n) и позволява връзка с интернет без ограничения, навсякъде където има достъп до безжичен интернет (както в къщи така и по време на пътуване).

Най-голямо подобрение в модела е значително повишената скорост на работа на устройството благодарение на използвания 800MHz Texas Instruments процесор. Скоростта на прелистване на страниците също е значително подобрена, като е дадена възможност пълното опресняване на екрана да се извършва на всеки 6 страници.

Това което може би най-много интересува българските потребители е въпроса за поддръжката на кирилица. NOOK Touch поддържа перфектно кирилица! При използване на ePub формат устройството показва кирилските символи независимо дали файла е с или без вградени шрифтове.

Благодарение на тъчскрийн екрана е избегнато и дразнещото щракане на бутоните при прелистването на страница. Вече няма да безпокоите околните при четене цяла нощ в тиха обстановка.

За ползващите английски език има вграден Английско - Английски тълковен речник.

Благодарение на вградената Facebook и Twitter интеграция, може да споделяте любимите си пасажи от четената от Вас книга с роднини и приятели.

Окомплектовка: NOOK Touch, кратко описание (Quick start guide), micro USB – USB кабел. Пълното ръководство (на англииски) е предварително качено на устройството

Характеристики

Дисплей     6″ Pearl E Ink® Тъчскрийн, 167 ppi, 800×600 (стъклен), контраст 10:1
Цветност (нива на сиво)     16 за текст и картинки
Вградена Памет     2 GB, 1GB на разположение на потребителя
 Слот за памет     microSD до 32GB
Интерфейс     USB 2.0 (micro-B connector)
Аудио изход     не
Формати за книги     ePub, PDF
Формати за изображения     JPG, GIF, PNG и BMP
Формати за музика     не
G-сензор     не
Тъчскрин     да
Безжична връзка     WiFi 802.11b/g/n (WEP, WPA и WPA2 security)
Цветове на корпуса     графит
Габаритни размери     165 x 126,6 x 12 мм
Тегло     212 гр.