Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

ПрофесионалиститеАвтор: Оуен Локанън
Издателство: Обсидиан
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 250 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 384
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

Те са млади, умни и образовани,  но безработни. Те имат мечти за почтен живот, но в момента са банда похитители. Те са великолепната четворка с безотказна стратегия – бързи удари с минимален риск.

Мери и трима нейни състуденти от университета в Сиатъл се шегуват, че може би трябва да започнат да обират банки или да отвличат хора, за да оцелеят в кризата. Шегата внезапно става действителност, но те са убедени, че временното им гангстерско амплоа няма да нарани никого. Защото действат като професионалисти и не си позволяват да бъдат алчни. Отвличат милионери, но искат пренебрежими за жертвите откупи от петдесет-шейсет хиляди долара. Загуба, която богаташите преглъщат, без да алармират полицията, защото се страхуват от отмъщение. Те не знаят, че заплахите са фалшиви, защото похитителите им не искат и не могат да убиват.
Две години приключението из различни щати е забавно и доходно. Докато не отвличат погрешния човек. И тогава съвременните Бони и Клайд и тяхната банда поемат по пътя към ада.


Подобни продукти

Идеалният Манхатън Идеалният Манхатън Лин Шиър и Трейси Туми 10.00 лв.
Корабът на глупците Корабът на глупците Себастиан Брант 40.00 лв.