Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Психология на творчеството. Теоретични проблеми, емпирично изследване, креативни задачиАвтор: Любен Десев Салех Брик Никола Десев
Издателство: Парадигма
Търговец: ВНВ-Елит
Брой в опаковка: 1
Височина: 235 мм.
Широчина: 165 мм.
Страници 446
Тегло: 700 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Любен Десев - д-р на педагогическите науки, професор по възрастова и педагогическа психология, автор на 275 публицистики, по важни от които са книгите му "Психология на отношенията в класа", "Социално-психологически и педагогически аспекти на доктрината", "Човешки отношения", "Психологически проблеми на възпитанието", "Психология на малките групи", "Речник по психология" и др.

Салех Брик - психолог, доктор и преподавател по психологични дисциплини в Дамаския университет в Сирия. Награден е с почетна грамота от Философски факултет на СУ "Св. Климент Охридска" за изключителни изследователски изяви по случай празника на факултета. Автор е на десетки публикации и изследвания на арабски и български език, по важни от които са "Насилието над децата в Сирия", "Джендърни показатели на младите от възрастова група", "Омразата или нетолерантността към другия", "Мотивация и креативност" и др.

Никола Десев - педагог и писател, ресурсен учител в София, член на Съюза на независимите български писатели, автор на три самостоятелни книги - "Патилата на Йоан", "Той", "Новели" и на други художествени произведения.

Подобни продукти

Оксидентализмът. Оксидентализмът. Иън Бурума 7.00 лв.
The DNA of the English Language The DNA of the English Language Jonathan Dunne 10.00 лв.