Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

ПророчествотоАвтор: Джон Килгалън
Издателство: Апостроф
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 142 мм.
Страници 396
Тегло: 275 гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

Действието в „Пророчеството“ започва с жестокото нападение над изгряващия писател Сам Тайнън. Той е нападнат в жилището си и черновата на последната му книга е изтрита от компютъра му. Съкрушен от загубата на осемнайсетмесечния си труд, Сам изпада в депресия, а когато най-после е напът да я преодолее, с ужас установява, че приятелката му Лорена е свързана с нападателите.

Започват да се случват събития в световен мащаб, които отразяват точно описаните в непубликуваната книга на Сам. Докато се опитва да разбере и каква точно е ролята на Лорена в нападението и в живота му, писателят установява, че е в опасност и това чувство се засилва, след като Лорена загива в злополука. Сега Сам трябва да се пази най-вече от тайните служби.

Междувременно във Франция Жан Пиер-Бурден, изследовател на пророчествата на Нострадамус, намира неоткрито пророчество и свързва тълкуването му с наскоро започналите атаки над най-значимите джамии в мюсюлманския свят. Въпросът е какво да прави с откритието си.

Адел ал-Шариф, началник на отдел в британската служба за сигурност, се изправя пред нова терористична заплаха, в която се крие таен сценарий за унищожение. Възможно ли е новата книга на Сам да е ключът към тероризма, завладял света? Адел се опитва да улови следите на конкурента на Бин Ладен, Халиш, новия най-голям терорист в света. Той трябва да спечели доверието на Сам, но времето изтича. За всички тях.


ОТКРАДНАТ РЪКОПИС
Ню Йорк

Писателят Сам Тайнън е брутално нападнат, а новият му трилър – изтрит от компютъра му. След това започват да се случват събития в световен мащаб – събития, които отразяват точно онези, описани в непубликуваната му книга.

ДРЕВНО ПРЕДСКАЗАНИЕ
Прованс

Специалистът по Нострадамус Жан-Пиер открива изчезнало пророчество и подозира, че в него се крие ключът към събития, които ще доведат до глобална катастрофа.

УЖАСЯВАЩО НАДБЯГВАНЕ С ВРЕМЕТО
Лондон

Агентът на МИ 5 Адел ал-Шафир се изправя пред нова терористична заплаха – заплаха, в която се крие таен сценарий за унищожение.

Възможно ли е новата книга на Сам да е ключът към тероризма, завладял света? Сбъдва ли се пророчеството? Адел трябва да спечели доверието на Сам... но времето изтича. За всички тях.

За Джон Килгалън

Джон Килгалън е дългогодишен журналист и редактор, отразявал теми, вариращи от криминални процеси и глобалното затопляне до тероризма, Близкия изток, европейската и американската политика. Писал е за „Ройтерс“, „Иконъмист“, „Таймс“, „Телеграф“ и „Нюзуик“. В последно време разделя времето си между журналистически занимания на свободна практика, доклади за лобизма в индустрията и писането на книгата „Пророчеството“, която е дебютният му роман.


Подобни продукти

Невидимият мост Невидимият мост Джули Оринджър 17.00 лв.
Стъклени гейши Стъклени гейши Сузана Куин 0.00 лв.
Yoga Cards for Children Yoga Cards for Children Краси Харуел 20.00 лв.
Morning, Zora! Or How to Wake up a Sleepy Child Morning, Zora! Or How to Wake up a Sleepy Child Краси Харуел 20.00 лв.