Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Целуната от ангелАвтор: Елизабет Чандлър
Издателство: Ентусиаст
Търговец: Ентусиаст
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 176
Тегло: 165 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
12.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Когато приятелят ѝ Тристан умира, Айви си мисли, че е загубила всичко, дори вярата си в доброто и в ангелите. Но скоро тя открива, че има ангел пазител и неговото присъствие е толкова силно, че тя може да усети докосването на ръката му, ударите на сърцето му. И това е Тристан! Айви се нуждае от приятеля си повече отвсякога, защото той знае, че момичето е в ужасна опасност. Само ангелът пазител може да спаси Айви, сега, когато убиецът на Тристан е по петите ѝ.


Ако вярвате в любовта отвъд живота и в съществуването на ангели пазители, тази книга несъмнено е за вас! След успеха на първите шест заглавия от поредицата Enthusiast Teen’s Books - Различните книги за тийнейджъри, в края на месец юни издателство „Ентусиаст“ добавя още едно заглавие към поредицата – „Целуната от ангел“ от Елизабет Чандлър. Това е първата книга от новата серия романи на авторката, която се очертава да се превърне в следващия хит сред тийнейджърите и у нас. „Целуната от ангел“ е прекрасна смесица от мистерия, трилър, съспенс и романс с паранормални елементи. Романът разглежда всички теми, които вълнуват подрастващите: любовта, приятелството, семейството и взаимоотношенията с родителите, доверието, закрилата, мечтите, смъртта и животът след нея.

17-годишната Айви вярва в ангели, притежава колекция от разнообразни фигурки на ангели, всяка със свое име. Когато се нуждае от помощ или сила, тя се моли на ангелите. Айви живее с майка си Меги и малкия си брат Филип. Баща ѝ е починал, когато е била още бебе. Тя свири на пиано, работи в магазин и скоро трябва да се премести да живее в къщата на доведения ѝ баща Андрю и неговия син Грегъри. Айви се премества в ново училище и бързо се сприятелява с две момичета – Бет и Сюзан.

Макар новите й приятелки да я насърчават, тя като че ли няма време да забележи вниманието от страна на другите момчета към нея, и най-вече на Тристан. Той е най-добрият плувец в училището си, харесван е от много момичета, но е влюбен в Айви и се опитва да привлече нейното внимание по всякакъв начин. Тристан ѝ помага да преодолее страха си от неприятна случка в басейн от детството ѝ, добрият изход от която според нея се дължи единствено на помощта на „водния ангел“, който я спасява. Айви се влюбва в Тръстан, но не след дълго го губи.

Паралелно с отношенията между Айви и Тристан се развиват и отношенията между нея и доведения ѝ брат – Грегъри, в когото Сюзан е влюбена. Той е горд, саркастичен и не споделя чувствата си. Трудно е да се определи какво точно изпитва към Айви – дали иска само да я дразни и да я сплаши, дали се прави на добър доведен брат и дали зад привидно доброто му отношение се крие нещо друго. Първоначално той не приема Айви и семейството ѝ като част от неговото, но в последствие двамата с Айви стават много близки.

Когато приятелят ѝ Тристан умира, Айви си мисли, че е загубила всичко, дори вярата си в доброто и в ангелите. Но скоро тя открива, че има ангел пазител и неговото присъствие е толкова силно, че момичето може да усети докосването на ръката му, ударите на сърцето му. Това е Тристан! Айви се нуждае от приятеля си повече отвсякога, защото той знае, че момичето е в ужасна опасност. Само ангелът пазител може да спаси Айви, сега, когато убиецът на Тристан е по петите ѝ.

За Елизабет Чандлър

Елизабет Чандлър е псевдоним на Мери Клер Хелдорфър. Тя е авторка на поредиците Kissed by an Angel и Dark Secrets.  Живее в Балтимор, Мериленд.

 


Подобни продукти

Космически свалки Космически свалки Луис Ренисън 7.00 лв.
Кажи ми, Маркъс Кажи ми, Маркъс Ник Хорнби 7.50 лв.
Целуната от ангел Целуната от ангел Елизабет Чандлър 12.00 лв.
Куклите Куклите Джени Валентиш 18.00 лв.