Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

И бъди добро момичеАвтор: Рос Томас
Издателство: Плеяда
Търговец: Плеяда
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 272
Тегло: 210 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
10.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване


В свят, в който всеки се стреми към власт, има зъб някому и се опитва да го изиграе, бъдещият историк Дик Луис упражнява особена професия. Правителствените агенции търсят услугите му за разкриване на финансови далавери и злоупотреба с власт. Защото го бива. И то много. Дотолкова, че Франк Сайз, автор на прочута вестникарска рубрика, му предлага щедро възнаграждение, за да разследва адски интригуваща история.

Един от най-прославените членове на американския сенат, демократът Робърт Еймс, неочаквано се е оттеглил от поста си заради слуховете, че е получил голям подкуп. Само че случилото се е противно на всякаква логика, защото Еймс и съпругата му са милионери. Нещо повече – изглежда, че бившият сенатор е изцяло подвластен на сексапилната Кони Мизъл.

Докато Лукас се опитва да разбули мистерията, ключов свидетел, който обещава да му предостави неоспорими доказателства, е взривен пред очите му. Оказва се, че работата е много по-дебела, отколкото той е очаквал, и че освен фаталната жена са замесени хора на много високо ниво.


Рос Томас е майстор на заплетената интрига и се нарежда сред най-любимите автори на криминални романи от ранга на Томас Харис, Джон Макдоналд и Джон Санфорд. Чете ли ви се книга с неочаквани обрати и смайваща развръзка? Рос Томас е вашият човек.

 


Подобни продукти

КЕЛТСКА ОДИСЕЯ КЕЛТСКА ОДИСЕЯ Майкъл Скот 0.00 лв.
Оазисът на залеза Оазисът на залеза Баха Тахер 0.00 лв.
 Храмът на осмицата Храмът на осмицата Димитър Шумналиев 12.99 лв.