Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

И бъди добро момичеАвтор: Рос Томас
Издателство: Плеяда
Търговец: Плеяда
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 272
Тегло: 210 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
10.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване


В свят, в който всеки се стреми към власт, има зъб някому и се опитва да го изиграе, бъдещият историк Дик Луис упражнява особена професия. Правителствените агенции търсят услугите му за разкриване на финансови далавери и злоупотреба с власт. Защото го бива. И то много. Дотолкова, че Франк Сайз, автор на прочута вестникарска рубрика, му предлага щедро възнаграждение, за да разследва адски интригуваща история.

Един от най-прославените членове на американския сенат, демократът Робърт Еймс, неочаквано се е оттеглил от поста си заради слуховете, че е получил голям подкуп. Само че случилото се е противно на всякаква логика, защото Еймс и съпругата му са милионери. Нещо повече – изглежда, че бившият сенатор е изцяло подвластен на сексапилната Кони Мизъл.

Докато Лукас се опитва да разбули мистерията, ключов свидетел, който обещава да му предостави неоспорими доказателства, е взривен пред очите му. Оказва се, че работата е много по-дебела, отколкото той е очаквал, и че освен фаталната жена са замесени хора на много високо ниво.


Рос Томас е майстор на заплетената интрига и се нарежда сред най-любимите автори на криминални романи от ранга на Томас Харис, Джон Макдоналд и Джон Санфорд. Чете ли ви се книга с неочаквани обрати и смайваща развръзка? Рос Томас е вашият човек.

 


Подобни продукти

Тайната на Ботичели Тайната на Ботичели Марина Фиорато 16.00 лв.
Никой. Счупената кукла Никой. Счупената кукла Алберт Лиханов 10.00 лв.