Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Български език за 12. клас за задължителна подготовка

ISBN: 9789540112084; Учебна литература


Автор: Татяна Ангелова, Петя Костадинова, Анета Кичукова
Издателство: Просвета - София АД
Търговец: ПРОСВЕТА
Брой в опаковка: 0
Височина: 17 мм.
Широчина: 24 мм.
Страници 0
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
4.20 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Съобразен е изцяло с приетите държавни образователни изисквания за учебно съдържание и с новата учебна програма по български език за 12. клас. Поднася знания,отговарящи на съвременните и общоприети теории в лингвистиката. Всяка урочна статия е разработена в четири рубрики – Мотивационен блок, Лингвистична информация, Речеви дейности и Общуването и Интернет. Теоретичните знания са онагледени и чрез схема. Съдържа модерен методически апарат, който го прави удобен и лесен за ползване справочник. Текстът е разположен в две колони като в малката колона са изнесени понятията, зададени от програмата, а в голямата колона те са теоретично изяснени. Написан е на достъпен език и отговаря на комуникативните възможности на учениците.

Подобни продукти

Книга за учителя по математика за 5. клас Книга за учителя по математика за 5. клас Станислава Петкова, Юлия Нинова, Таня Тонова, Снежинка Матакиева 5.00 лв.
Deutsch im Blickpunkt, аудиодиск по немски език за 8. клас Deutsch im Blickpunkt, аудиодиск по немски език за 8. клас Димитрина Гергова, Искра Лазарова 6.00 лв.