Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Испански език и литература за 12. клас за профилирана подготовка, І част

ISBN: 9789540116488; Учебна литература


Автор: Мариана Манолова, Ирина Аламанова
Издателство: Просвета - София АД
Търговец: ПРОСВЕТА
Брой в опаковка: 0
Височина: 21 мм.
Широчина: 29 мм.
Страници 0
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.40 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Учебникът Lengua y literatura е предназначен за учениците от 12. клас - профилирана подго­товка. Той надгражда знанията и уменията, при­добити в 11. клас. Състои се от две части. Представя испаноезични писатели от края на XIX и XX в. Разглеждат се основни теми в испан­ската и ибероамериканската литература от този период: човекът и природата, жената и нейната съдба, идентичност, информационна епоха, нови технологии, проблеми на съвременното общес­тво, традиции и култура, изкуство. Включените материали запознават учениците с основните периоди, течения и стилове в културната и лите­ратурната история на Испания и Ибероамерика. Авторите и техните произведения са предс­тавени на фона на съответния културно-исто-рически контекст. Потърсена е връзката между испанската и ибероамериканската литература и са включени разнообразни задачи за анализ на текстовете. Автори: Мариана Манолова - дългогодишен преподавател по испански език и литература в ГРЕ „Г. С. Раковски" в град Бургас. Ирина Аламанова - дългогодишен преподавател по ис­пански език и литература в 164 СОУ с преподаване на ис­пански език „Мигел де Сервантес" - град София.

Подобни продукти

Тетрадка №2 по математика за 6. клас Тетрадка №2 по математика за 6. клас Станислава Петкова, Юлия Нинова, Таня Тонова, Снежинка Матакиева 2.50 лв.
Deutsch im Blickpunkt, учебник по немски език за 8. клас Deutsch im Blickpunkt, учебник по немски език за 8. клас Димитрина Гергова, Искра Лазарова 11.00 лв.