Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Испански език и литература за 12. клас за профилирана подготовка, ІI частАвтор: Мариана Манолова, Ирина Аламанова
Издателство: Просвета - София АД
Търговец: ПРОСВЕТА
Брой в опаковка: 0
Височина: 21 мм.
Широчина: 29 мм.
Страници 0
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.40 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Учебникът Lengua y literatura е предназначен за учениците от 12. клас - профилирана подго­товка. Той надгражда знанията и уменията, при­добити в 11. клас. Състои се от две части. Представя испаноезични писатели от края на XIX и XX в. Разглеждат се основни теми в испан­ската и ибероамериканската литература от този период: човекът и природата, жената и нейната съдба, идентичност, информационна епоха, нови технологии, проблеми на съвременното общес­тво, традиции и култура, изкуство. Включените материали запознават учениците с основните периоди, течения и стилове в културната и лите­ратурната история на Испания и Ибероамерика. Авторите и техните произведения са предс­тавени на фона на съответния културно-исто-рически контекст. Потърсена е връзката между испанската и ибероамериканската литература и са включени разнообразни задачи за анализ на текстовете. Автори: Мариана Манолова - дългогодишен преподавател по испански език и литература в ГРЕ „Г. С. Раковски" в град Бургас. Ирина Аламанова - дългогодишен преподавател по ис­пански език и литература в 164 СОУ с преподаване на ис­пански език „Мигел де Сервантес" - град София.

Подобни продукти

Bon Voyage 3, тетрадка № 1 по френски език за 7. клас Bon Voyage 3, тетрадка № 1 по френски език за 7. клас Радка Нинова, Алеко Новаков, Васил Калфов, Константин Караиванов 4.68 лв.
Човекът и природата - идеи за ЗИП за 3.-4. клас Човекът и природата - идеи за ЗИП за 3.-4. клас Наташа Цанова, Снежана Томова 3.60 лв.