Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Bienvenue@fr, учебник по френски език за 5. клас



Автор: Маргарита Котева
Издателство: Просвета - София АД
Търговец: ПРОСВЕТА
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 290 мм.
Страници 64
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
26.67 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Учебникът има ясна структура. Предвиден е за 119 учебни часа при 3,5 часа седмично изучаване на езика. Учебното съдържание е разработено в 10 модула – 1 за начален преговор, 6 за нови знания и 3 за преговор след всеки два модула. Модулите разработват основни теми от програмата за 5. клас първи чужд език. Всеки един модул е представен на 3 разтвора (6 страници). Предвиден е за 15 учебни часа и обхваща четирите езикови умения: слушане, четене, говорене и писане. Уроците са два типа: за нови знания и обобщителни. В уроците за нови знания се въвежда новият материал, надграждат се и се разширяват лексиката и граматичният материал, изучени до момента. Обобщителните уроци Reprise обхващат по два модула. В тях се преговарят и проверяват лексикалните, граматическите и комуникативните единици, изучени в темите от двата модула. Предвидени са за 5 учебни часа. Учебникът съдържа двуезичен речник, представен в азбучен ред. Кратка граматика и пълното спрежение на някои глаголи от неправилното трето спрежение са представени в края на учебника.

Подобни продукти

Литературни анализи за 7. клас Литературни анализи за 7. клас София Тодорова 7.00 лв.
Look Around. Учебник по английски език за 5. клас Look Around. Учебник по английски език за 5. клас Красимира Рангелова, Бистра Алексиева, Елена Бърнева 11.88 лв.
Физика и астрономия за 12. клас за профилирана подготовка Физика и астрономия за 12. клас за профилирана подготовка Христо Попов, Иван Лалов, Матей Матеев, Валери Голев, Драгия Иванов 10.80 лв.