Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Билки през цялата годинаАвтор: Урсел Бюринг
Издателство: Коала прес
Търговец: Коала прес
Брой в опаковка: 1
Височина: 270 мм.
Широчина: 200 мм.
Страници 120
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
22.80 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Настоящата книга допринася за това, като ви предоставя информация за полезните растения, които са дадени по месеци за цялата година. Разгледайте този своеобразен календар, защото той предлага различни идеи и практични рецепти от съкровищницата на Природата.

Тук ще откриете съвети по всички теми, свързани със здравето, красотата и доброто самочувствие. Великолепните фотоси и стиховете допринасят за поетичната атмосфера на изданието. То е структурирано по месеци, като се запознавате с характеристиките на основно за месеца лечебно растение, както и с рецепти за използването му и начини за употреба, подходящи и необходими на цялото семейство. И понеже според поговорката любовта минава през стомаха, тук ще намерите и доста апетитни предложения за зеленчукови ястия и здравословни десерти. Изпробвайте ги и им се насладете!

От книгата ще придобиете представа за важните моменти в календара, свързани с лечебните растения, които да добавите като значими заедно с данните за своите близки, например за рождени или имени дни. Можете също да отбелязвате кога сте сложили да сушите дадена билка или сте приготвили отвара.

Надявамe се, че това ще стане ваша предпочитана книга за позитивните аспекти в живота.


Подобни продукти

Анорексия. Болестта на XXI век Анорексия. Болестта на XXI век Ирина Куприянова 6.00 лв.
Алергии For Dummies джобно издание Алергии For Dummies джобно издание Д-р Уилям Е. Бергер 5.99 лв.