Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Кръвно братствоИздателство: Коала прес
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 285 мм.
Широчина: 220 мм.
Страници 272
Тегло: 890 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
48.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Мих чиниите на MetallicaАми... това е! Върхът на моите мечти е в ръцете ви. Когато с Брайън Лю снимахме тези кадри навремето, и през ум не ни е минавало каква историческа стойност ще придобият те след повече от четвърт век. И идея си нямахме колко големи щяха да станат нашите приятели от Metallica, Slayer, Megadeth, Exodus и останалите банди. Ние бяхме просто едни хлапета, които безкрайно обичаха метъла, лягаха и ставаха с него – двайсет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата...

Харалд Оймен


Преди 30 години музиката не струвашеПрез 1981-ва музиката в Бей Ейрия беше адски скапана. Някога кипящата от живот пънк сцена на Сан Франциско твърде бързо овехтя и се обезличи, докато мръсните стари хипарски групи владееха концертните зали. Пънкът беше единствената музика с някакви топки, но беше започнал да се изражда в ню уейв, който пък ужасно приличаше на диско от 70-те, а това си беше гадно. MTV току-що беше тръгнала, а вече не струваше. През първата година от президентстването на Роналд Рейгън се правеше само скучна, гадна и допотопна музика като за скучни и консервативни времена – нищо общо с лудото време на 60-те или хедонистичното и откачено настроение на 70-те...

Рон Куинтана"Тези неостаряващи исторически кадри са готин спомен за това колко невинни и чисти са били онези времена, много преди всичко да се превърне в голям бизнес. Както казват старите хора - ако не си бил там, няма как да го разбереш.
Надявам се снимките в книгата да опровергаят тази поговорка, като покажат сцената по такъв начин, че по-младите фенове наистина да усетят какво беше чувството да си метъл в Бей Ейрия по онова време. Мисля, че в това отношение книгата ще пожъне успех."


 Харалд Оймен


"Книгата не е замислена като история на сцената в Бей Ейрия. Ще ми се тя да се разглежда като пътуване назад - във времето на дънките и кожата, когато нещата бяха напълно прости и тотално метъл. Ако сте били там, надявам се, че тази книга ще ви припомни какво е да се чувстваш млад и непобедим. А ако не сте, докато гледате снимките, не забравяйте, че мнозинството от нас бяхме просто едни непълнолетни хлапета. Бяхме просто хлапета, които се забавляваха, и понякога това забавление беше брутално."
Брайън Лю


Това уникално издание включва над 400 забележителни фотографии, запечатали атмосферата от ранните години на траш сцената, както и разкази от първо лице на ветераните от Бей Ейрия Харалд Оймен, Брайън Лю, Рон Куинтана(Издател на легендарния фензин Metal Mania), Гари Холт(Exodus), Алекс Сколник(Testament) и Роб Флин(Machine Head). От любителския ентусиазъм до световната известност - на страниците на книгата оживяват славни сцени от възхода на траш метъла.

Подобни продукти

Класически автомобили Класически автомобили Майкъл Баулър ощ 89.00 лв.
Бебета животни Бебета животни Анджела Серена Идос 0.00 лв.