Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Тайните на пластилина. Домашни животниАвтор: Рони Орен
Дата на издаване: 15.03.2013
Издателство: Лабиринт
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 240 мм.
Широчина: 320 мм.
Страници 48
Тегло: 280 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
22.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

ТАЙНИТЕ НА ПЛАСТИЛИНА. ДОМАШНИ ЖИВОТНИ на израелския аниматор Рони Орен неизменно се превръща в бестселър във всички страни, където е преведена - дотук 16. Част е от поредица от 5 детски книги, която само в Русия е издадена в тираж близо половин милион и вече четвърта година оглавява всички класации на най-продаваните книги. Ценното в нея е, че съдържа прости указания как стъпка по стъпка детето да създаде фигурки от пластилин.

Пластилиновият свят и историите на Рони Орен предоставят безгранични възможности за развитието на детското въображение. Любознателните деца ще тръгнат с удоволствие на това увлекателно пътешествие и ще се запознаят с домашните животни. Ще се научат да експериментират, да избират сами подходящия цвят пластилин и лесно да работят с много на брой детайли.

Рони Орен

Авторът на книгата Рони Орен е известен по света не само като талантлив аниматор, но и като блестящ педагог с дългогодишен опит в работата с деца. Методиката му е призната в различни страни и се прилага широко. Измислените и създадени от него неповторими ярки образи помагат на децата да усвоят изкуството да ваят и да развиват двигателните си умения, речта и естетическия си вкус.

През септември  2013 г.  Рони Орен ще гостува в страната и като декан на Факултета по анимация в Художествената академия на Израел ще прочете лекции в НБУ и Художествената академия, освен това се предвижда да посети няколко детски градини и домове в София и провинцията и да проведе с децата занятия по книгата „ТАЙНИТЕ НА ПЛАСТИЛИНА”.


Подобни продукти

Малечко Палечко Малечко Палечко Колектив  2.00 лв.
Пеперудата Петя. The Story About Butterfly Buddy Пеперудата Петя. The Story About Butterfly Buddy Урсула Вуоренлина 8.00 лв.