Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Тайните на пластилина. Домашни животниАвтор: Рони Орен
Дата на издаване: 15.03.2013
Издателство: Лабиринт
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 240 мм.
Широчина: 320 мм.
Страници 48
Тегло: 280 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
22.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

ТАЙНИТЕ НА ПЛАСТИЛИНА. ДОМАШНИ ЖИВОТНИ на израелския аниматор Рони Орен неизменно се превръща в бестселър във всички страни, където е преведена - дотук 16. Част е от поредица от 5 детски книги, която само в Русия е издадена в тираж близо половин милион и вече четвърта година оглавява всички класации на най-продаваните книги. Ценното в нея е, че съдържа прости указания как стъпка по стъпка детето да създаде фигурки от пластилин.

Пластилиновият свят и историите на Рони Орен предоставят безгранични възможности за развитието на детското въображение. Любознателните деца ще тръгнат с удоволствие на това увлекателно пътешествие и ще се запознаят с домашните животни. Ще се научат да експериментират, да избират сами подходящия цвят пластилин и лесно да работят с много на брой детайли.

Рони Орен

Авторът на книгата Рони Орен е известен по света не само като талантлив аниматор, но и като блестящ педагог с дългогодишен опит в работата с деца. Методиката му е призната в различни страни и се прилага широко. Измислените и създадени от него неповторими ярки образи помагат на децата да усвоят изкуството да ваят и да развиват двигателните си умения, речта и естетическия си вкус.

През септември  2013 г.  Рони Орен ще гостува в страната и като декан на Факултета по анимация в Художествената академия на Израел ще прочете лекции в НБУ и Художествената академия, освен това се предвижда да посети няколко детски градини и домове в София и провинцията и да проведе с децата занятия по книгата „ТАЙНИТЕ НА ПЛАСТИЛИНА”.


Подобни продукти

Нарисувай ни Нарисувай ни Колектив  0.00 лв.