Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Трудови отношения 2013 г. - книга + дискАвтор: колектив
Дата на издаване: 12.02.2013
Издателство: Труд и право
Търговец: Труд и право
Брой в опаковка: 2
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 640
Тегло: 700 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
38.40 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Тази книга-годишник е шестнадесето по ред издание с актуално приложно знание по цялостната проблематика на трудовото право през 2013 г.
Публикувани са актуализираните нормативни текстове на основните трудови закони: Кодекс на труда, Закон за здравословни и безопасни условия на труд, Закон за насърчаване на заетостта, Закон за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя, Закон за уреждане на колективните трудови спорове, както и на най-важните подзаконови нормативни актове по прилагането им.
Акцент в авторските коментари са измененията и допълненията в трудовото законодателство през 2013 г. Подробно и изчерпателно са разгледани въпроси, които не са били предмет на коментар в предишни издания на годишника. Представени са експертни решения на проблемни казуси. Публикувани са интересни решения на Върховния касационен съд по трудови дела, както и важни писма на Министерството на труда и социалната политика.

Компактдискът съдържа актуализираните текстове на всички нормативни актове по трудовото право у нас, както и колективните трудови договори на отраслово и браншово равнище по чл. 51 б, ал. 4 на Кодекса на труда.
Годишникът отразява състоянието на законодателството към 1 февруари 2013 г.
Автори и съставители на книгата са традиционният екип от водещи специалисти - юристи по трудово право с ръководител проф. д.ю.н. Васил Мръчков.

Подобни продукти

Граждански процесуален кодекс 2012 Граждански процесуален кодекс 2012 Благовест Пунев 72.00 лв.