Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Третата портаАвтор: Линкълн Чайлд
Дата на издаване: 21.03.2013
Издателство: ИК Бард
Търговец: По заявка
Брой в опаковка: 1
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 368
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
15.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Професор Лоугън, експерт по необяснимото, е въвлечен в екзотично и опасно приключение...

Професор Джереми Лоугън е известен като изключителен енигмолог – експерт по необяснимото, копой, който има способността да разкрива всякакви мистерии и аномалии. Работата на Лоугън го е отвеждала на странни местопрестъпления, на места и сцени на неразкрити исторически тайни.
Легендарният ловец на съкровища професор Портър Стоун е открил нещо, което завинаги ще промени египтологията. Ал Суд е диво и забравено от бога място на юг от египетската граница Стоун смята, че се е натъкнал на гробницата на владетеля бог Нармер - обединител на Горен и Долен Египет преди повече от пет хиляди години.
Още от началото на разкопките обаче специалистите на Стоун започват да се сблъскват със странни аномалии: в началото те са досадни, но постепенно стават плашещи. Загрижен за безопасността и успеха на експедицията, Стоун се обръща към Джереми Лоугън с молба да се опита да разгадае случващото се...
Страхът и параноята стават неудържими, Лоугън трябва да се гмурне в тайните на Древния Египет и клиничната смърт, за да отрие какво застрашава експедицията. Той трябва да се изправи и срещу древно зловещо проклятие – заровено в продължение на хилядолетия заедно с невъобразимите богатства на фараон Нармер, – което може би ще се сбъдне.

Подобни продукти

С дъх на кафе С дъх на кафе Антъни Капела 14.00 лв.
Товар за Слепия Товар за Слепия Андрей Воронин 9.99 лв.
Тит от Никомедия Тит от Никомедия Силвия Томова 15.00 лв.