Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Счетоводство 2013 г.Автор: колектив
Дата на издаване: 12.03.2013
Издателство: Труд и право
Търговец: Труд и право
Брой в опаковка: 1
Височина: 235 мм.
Широчина: 165 мм.
Страници 608
Тегло: 730 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
32.40 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Годишникът отразява състоянието на законодателството към 21 февруари 2013 г.
Тази книга е шестият по ред годишник със систематизирано приложно знание за счетоводството и за независимия финансов одит.
Следвайки традицията, годишникът представя цялостната проблематика в тази област. В авторските разработки обаче доминират редица нови моменти, които не са били предмет на коментар и анализ в предишни издания на книгата.
В изчерпателните тематични коментари на Закона за счетоводството и Закона за независимия финансов одит главно внимание е заделено на основни и по-сложни въпроси, които се нуждаят от допълнителни разяснения.
В коментара на Международните счетоводни стандарти, приети за приложение в Европейския съюз, са визирани настъпващите за годината промени – с тяхната философия и особености на приложение.
За първи път въпросите на счетоводството на бюджетните предприятия са изложени по-пълно и систематично – от особеностите на приложимата счетоводна база, през процеса на текущото счетоводство до изготвянето на заключителните отчетни форми.
В обособения раздел „Счетоводна практика” са подбрани и коментирани конкретни казуси от счетоводно-правно и данъчно-правно естество. Представени са и отговори на много практически въпроси.
А в раздела „Счетоводен справочник” се съдържа богата информация, необходима за всеки счетоводител, консултант или одитор.
Автори и съставители на книгата са д-р Антон Свраков, д.е.с., д-р Бойка Брезоева, д.е.с., Бойко Костов, д.е.с., Велин Филипов, д.е.с., д-р Иван Златков, д.е.с. и  Николай Ризов.


Подобни продукти

Счетоводство 2013 г. Счетоводство 2013 г. колектив 32.40 лв.