Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Ловът

ISBN: 9786191710027; Фантастика


Автор: Андрю Фукуда
Дата на издаване: 05.04.2013
Издателство: Orange Books
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 150 мм.
Страници 280
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
15.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"Смразяваща, написана с много фантазия и невъзможна за оставяне. Тази книга ще проникне в кошмарите ви."
Бека Фицпатрик, автор в класацията на "Ню Йорк Таймс" с бестселъра си "Ш - ш -шт!"
Седемнадесетгодишният Джин се бори да оцелее в едно общество, където хората са били изядени почти до изчезване на тяхната популация. Когато Джин е избран да участва в спонсориран от правителството лов на малкото останали невредими хора, той не само трябва бързо да се научи да ловува, но и да успее да убеди своите колеги-ловци, че той безспорно притежава истинска човешка природа.

Роден в Манхатън и отраснал в Хонг Конг, Андрю Фукуда е наполовина японец, наполовина китаец. Завършва бакалавърска степен по история в университета Корнел. "Ловът" е вторият му роман и начало на бъдеща трилогия. Преди да започне да се занимава изцяло в писане, Фукуда е работил седем години като прокурор. В момента живее в Ню Йорк със семейството си.

"С проза, режеща като бръснач, гениален сюжет и задъхан ритъм, който ви кара да препускате към следващата страница, Фукуда създава мрачен и дивашки постапокалиптичен свят. Изключителен роман, нямам търпение да прочета продължението!"
Алисън Ноел

"Една от най-блестящите и оригинални книги, които съм чела от дълго време насам. Роман, който те държи буден цяла нощ, за да го довършиш!"
Ришел Мийд

"Книга, която те сграбчва за гърлото и не те пуска. Ужасяваща и върховна, от всяка страница диша онова крехко, но упорито нещо, което наричаме човечност."
Андреа Креймър

Подобни продукти

Планините на безумието Планините на безумието Х.Ф.Лъвкрафт 15.00 лв.
Усмивка в полунощ Усмивка в полунощ Сибин Майналовски 12.00 лв.
Летящата планета Летящата планета Александър Ненов 14.90 лв.