Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Ловът

ISBN: 9786191710027; Фантастика


Автор: Андрю Фукуда
Дата на издаване: 05.04.2013
Издателство: Orange Books
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 150 мм.
Страници 280
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
15.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"Смразяваща, написана с много фантазия и невъзможна за оставяне. Тази книга ще проникне в кошмарите ви."
Бека Фицпатрик, автор в класацията на "Ню Йорк Таймс" с бестселъра си "Ш - ш -шт!"
Седемнадесетгодишният Джин се бори да оцелее в едно общество, където хората са били изядени почти до изчезване на тяхната популация. Когато Джин е избран да участва в спонсориран от правителството лов на малкото останали невредими хора, той не само трябва бързо да се научи да ловува, но и да успее да убеди своите колеги-ловци, че той безспорно притежава истинска човешка природа.

Роден в Манхатън и отраснал в Хонг Конг, Андрю Фукуда е наполовина японец, наполовина китаец. Завършва бакалавърска степен по история в университета Корнел. "Ловът" е вторият му роман и начало на бъдеща трилогия. Преди да започне да се занимава изцяло в писане, Фукуда е работил седем години като прокурор. В момента живее в Ню Йорк със семейството си.

"С проза, режеща като бръснач, гениален сюжет и задъхан ритъм, който ви кара да препускате към следващата страница, Фукуда създава мрачен и дивашки постапокалиптичен свят. Изключителен роман, нямам търпение да прочета продължението!"
Алисън Ноел

"Една от най-блестящите и оригинални книги, които съм чела от дълго време насам. Роман, който те държи буден цяла нощ, за да го довършиш!"
Ришел Мийд

"Книга, която те сграбчва за гърлото и не те пуска. Ужасяваща и върховна, от всяка страница диша онова крехко, но упорито нещо, което наричаме човечност."
Андреа Креймър

Подобни продукти

Европейският съюз днес Европейският съюз днес Саймън Пънсфорд 8.90 лв.
Подвижните Балкани — изследвания на проекта NEXUS (2000—2003) Подвижните Балкани — изследвания на проекта NEXUS (2000—2003) Айше Парла, Албена Хранова, Александър Кьосев, Балаж Тренчени, Бойко Пенчев, Боян Манчев, Вангелис Кехриотис, Винтила Михайлеску, Десислава Лилова, Иван Еленков, Кристина Попова, Мария Николопулу, Петя Кабакчиева, Слободан Наумович, Чавдар Маринов 19.00 лв.