Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

В света на хоратаАвтор: Ставрос Ставру
Дата на издаване: 24.05.2013
Издателство: Колор Студио
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 105 мм.
Широчина: 85 мм.
Страници 168
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
10.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"В света на хората" е книга, която има за цел да провокира и оцени вашето креативно мислене чрез различни абстрактни рисунки. Те са замислени като загадки, изобразяващи човек. Вашата задача е да посочите колкото е възможно повече отговори за това какъв човек е изобразен на нея. Креативността ви се оценява чрез броя направени предложения и свързаните с тях асоциации.
Книгата е наречена "В света на хората", защото, освен че ще оцени и провокира вашата креативност, тя ще ви преведе през интересния и забавен свят на хората, където всеки притежава своите уникални и причудливи характеристики.


Ставрос Ставру
Ставрос Ставру вярва, че креативността е най-висшата проява на човешкия интелект, която е способна да осмисли и придаде значение на живота. Ето защо той я превръща в неизменна част от своето ежедневие - от рисуването на причудливи свръхстилизирани рисунки и композирането на музика, до преподаването и извършването на научно-изследователска дейност в Софийски университет. Така открива, че креативността е нещо повече от удовлетворение - тя е щастие и свобода, тя е своеобразен полет на духа. Но днес нейното значението често бива пренебрегвано в името на рационалността, прагматичността и здравия разум. Ето защо той организира инициативи, които целят да провокират креативното мислене и да повишат обществената осведоменост по тази толкова важна тема. Така тайничко се надява, че ще укрепи вярата на хората в техния неизчерпаем креативен потенциал.


Подобни продукти

Мъжът на 60 (интимно) Мъжът на 60 (интимно) Стефан Димитров 9.00 лв.
Бруно Бруно Давиде Кали 29.00 лв.