Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Призвание герой- 2. Сборник с книги-игри

ISBN: 978-954-8628-77-8; Книги-игри


Автор: колектив
Дата на издаване: 20.09.2013
Издателство: БГкнига
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 428
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Вече можете да се сдобиете с втори брой на сборника с книги-игри "Призвание герой" - по-голям, илюстрован и със също толкова интересни приключения на цели 428 страници / 803 епизода:

Търси се герой! Да бъде хитър като гоблин, доблестен пълководец и с цяла тайфа верни приятели зад гърба си!

Читателю, отново те очакват ТРИ приключения, в които няма да си страничен наблюдател, а от твоите решения ще зависи дали ще се справиш успешно със задачите или ще намериш гибелта си!

Майкъл Майндкрайм се завръща с „Отново заедно”!

История от истинския свят, в която четирима млади мъже се изправят пред предизвикателствата на съвременния живот. Ти трябва да им помогнеш да преодолеят многобройните трудности, с които ще се сблъскат в един необикновен и изпълнен с важни събития ден. Наградата е страхотна вечер, прекарана в игри с приятелите от детинство!

Бойни дирижабли! Гоблини-десантчици! Елфи, джуджета, хора и прочие бледокожа сволоч! Какво повече е нужно на един въздушен капитан? Стига си гадал! Влез в кожата на един от трима възможни герои и поведи елитния си (предимно трезвен, бегло квалифициран и спорно дисциплиниран) екипаж от въздушни десантчици в набег към сърцето на Човешката империя. Някъде там дезертьорът Гугрих се укрива на борда на присвоения „Дракон” – гордостта на гоблинското въздухоплаване – и само ти можеш да му налееш акъл в тъпата кратуна! В небето на Нария ще се разрази напрегната и рискована игра на котка и мишка... само дето не е сигурно коя от двете е твоята роля. Ако куражът ти надхвърля чувството за самосъхранение, има един начин да разбереш – опъвай платната и пълен напред, в „Да намериш Дракон”! Очакват те над 270 епизода!

Издигнал се до предводител на Безименния народ, сега Непокор трябва да обедини останалите народи на Грешната земя около каузата си – сриване на деспотичния Мрак със земята! Уви, на полето на дипломацията никога не е  толкова просто, колкото на бойното поле. Ще ти се наложи да преговаряш с арогантни водачи, да се сражаваш с решителни противници и да смажеш предателите, сеещи разкол в собствените ти редици. А дори и най-великите майстори на меча са безсилни пред нож в гърба...

Ще са ти нужни съобразителност, знания и сила, ако искаш да привлечеш съюзници и да получиш възмездие. Провалът е равностоен на смърт; успехът ти ще изличи завинаги тираните от Мрак, а от спомена за тях ще останат само „Прах и сол”.

И така, читателю, въоръжи се с цялата си смелост и се приготви отново да бъдеш ГЕРОЙ!