Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Киноа - суперхраната на бъдещетоАвтор: Борислава Илиева
Дата на издаване: 24.06.2011
Издателство: Колхида
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 68
Тегло: 100 гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

Киноата с основание наричана суперхрана на бъдещето, е позната още и като "златото на инките". През последните години малките зрънца киноа станаха един от големите символи на здравословното хранене. Тя е изключително богата на белтъчини, въглехидрати и минерали, което провокира специалистите без преувеличение да твърдят, че "на едно стъбло растат заедно яйца, мляко, картофи и хяб+.
Приготвянето на киноа е изключително лесно, а вкусът й е невероятен както в сладък, така и в солен вариант. Киноа можете да поднесете на закуска, в салата, в основно ястие и в десерт, можете да направите дори мляко от киноа. Научете как, като разлистите страниците.
Тази книга е подходяща за любителите на здравословното хранене, но и за хора със забързано ежедневие, които не искат да прекарват дълго време в кухнята, но и не желаят да правят компромиси с вкуса на ястията.

Подобни продукти

Златните рецепти на руските лечители Кн.1: Уникалните правила за здраве на Борис Болотов Златните рецепти на руските лечители Кн.1: Уникалните правила за здраве на Борис Болотов Борис Болотов, Александър Кородецки, Валентина Травинка 10.00 лв.
Бременност след 35 години Бременност след 35 години Глейд Къртис и Джудит Шулър 15.00 лв.