Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Спиралата на времето и ключът на синхронносттаАвтор: Дейвид Уилкок
Дата на издаване: 04.11.2013
Издателство: Кръгозор
Търговец: Кръгозор
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 146 мм.
Страници 464
Тегло: 523 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата.  
Представете си, че историята на нашата планета е поредица от повтарящи се събития  – цикли, които изграждат Спиралата на времето и ни показват бъдещето.
Възможно ли е днес да ставаме свидетели на осъществяването на древен план, който направлява целия живот на Земята чрез поредица от духовни уроци? 

В „Енергийното поле на Вселената”, бестселър на New York Times, Wall Street Journal и USA Today, Дейвид Уилкок представи през призмата на най-новите научни открития от XXI век цялостна, непозната досегa картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството.
„Спиралата на времето и ключът на синхронността“ е следващата стъпка в неговото изследване, където науката и духовността се срещат. 
Стъпвайки върху неизменно задълбочените си проучвания и дръзки прозрения, характеризиращи „Енергийното поле на Вселената“, този път Дейвид Уилкок поставя ударение върху начина, по който тази тайна наука ни влияе на индивидуално ниво, и ни предлага книга, която има способността да промени живота ни на глобално ниво.
Като се позовава на историята, астрологията и теорията на синхронността, както и на фракталите, духовната геометрия, квантовата физика и редица други изследвания, Уилкок показва, че в Спиралата на времето съществува скрита архитектура. Тя превежда индивидите и нациите през система от просветление, наречено от  Джоузеф Камбъл Пътя на героя. В резултат на тази невидима структура историческите събития се случват на шокиращо точни, повторяеми цикли от време. 
Цикличността – позната още от календара на маите до съвременната теория на Фоменко – ни дава решението на различни исторически загадки.  
Синхронността е ключът, който отваря портите към най-великите мистерии на Вселената – древни и съвременни, за да ни покаже:
- Паралелите между империи, държави, нации 
- Връзките между смъртта на някои от президентите на САЩ
- Изумителни разкрития за 11 септември и финансовия колапс, за Федералния резерв и кликата, която управлява света
- Цикъла, който свързва Жана д’Арк с вълненията през 1968 г. във Франция и в Европа 
- Социопатите и властта  
- Прераждането и Колелото на кармата
- Силата на любовта, прошката и молитвата и нейните конкретни измерения

В книгата „Спиралата на времето и ключът на синхронността“ Уилкок разглежда синхронността като повече от щастлива случайност: „Синхронността е ключът, който отваря портите към мистериите на Вселената. Синхронността се проявява в колосални мащаби, под съвсем осезаеми форми в циклите на историята – чрез събития, които продължават да се повтарят със завидна прецизност в единици от време, някои от които обхващат хилядолетия.
Можем да променим света!
В света има огромно страдание, а не е нужно да бъде така. Тази книга е може би най-доброто ми усилие досега, за да помогна за пренастройване на световната енергия към позитивност. Негативните сили са тук – да, така е, и колкото повече осъзнаваме кои и какво са те, както и защо се случва всичко това, толкова по-скоро ще се придвижим към планетарната инициация. 
„Спиралата на времето и ключът на синхронността” предоставя уникална информация, която открива дискусията на много нива и може да ни помогне да осмислим по-задълбочено пробуждането на живата Вселена. 
Време е да се измъкнем от пашкула на материализма и да се изцелим от погрешното разделение между науката и духовността.
Вземете своето копие на „Спиралата на времето и ключът на синхронността” и се присъединете към революцията!” Дейвид Уилкок


Подобни продукти