Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Боб и падащите звезди

ISBN: 978-619-7133-01-1; За деца


Автор: Мария Мартин
Дата на издаване: 02.12.2013
Издателство: ECO KIDS
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 200 мм.
Страници 32
Тегло: 80 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

В детската поредица „Градът на скейтбордите“ ще Ви срещнем с много забавни и поучителни истории за Добрите хора, Чистата храна, Природата и Усмивките. Издаването на всяка серия книжки ще е свързано с много състезания по „четене“, конкурси за детски рисунки, спортни събития и разбира се много награди, в които могат да се включат всички дечица и с които желаем да насърчим и поддържаме любовта към книгите сред най – малките „читатели“.
 
В поредицата от над 15 книжки, подходящи за дечица на възраст над 4 години, ще Ви запознаем с приключенията на малкия Боб, който прекарва ваканциите си при своите баба и дядо в един на пръв поглед най – обикновен град, носещ името „Градът на Скейтбордите“. 
В този мъничък град цари тишина и спокойствие, чува се шума на Бурната река, ухае на горски билки от Синята планина, на курабийките на Баба Скейти и вкусните желирани бонбони от Сладкарничката на Дядо Желе. 
Там живеят весели и странни старчета, които обичат Природата и пазят традициите и от стари, пра – стари времена и малки и големи и деца и възрастни се придвижват не с автомобили, мотори и велосипеди, а със … скейтборди. 
Очакват ни веселите и поучителни истории на мъдрия и смел Дядо Скейто, който „замислено подръпва вежда“ и спасява Града от опасности, грижовната Баба Скейти, Баба Борди, която живее високо в планината, отглежда козички, събира горски билки и … пътешества с Балон..
Ще получим невидими очила от Джуджето с Голямата Шапка и ще се научим на здравословно самочувствие от забавните случки с Дядо Самохвалко. 
Каним Ви, да се посмеем заедно на шоколадова боричканица, в която се превръща Годишното състезание по скейтборд, да се срещнете с началника на Града Скейтбордин Скейтбординов, пощальоните – Леля Роза и Синьото пиленце и още много, странни и забавни герои, ведри и възпитателни истории за „пътят на усмивките“, хармонията и добрите дела. 


Подобни продукти

ПАРЦИФАЛ ПАРЦИФАЛ Аугусте Лехнер 14.00 лв.
Красиво зло Красиво зло Ребека Джеймс 13.00 лв.