Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Картинен речник по испански езикИздателство: Скайпринт
Търговец: Скайпринт
Брой в опаковка: 1
Височина: 240 мм.
Широчина: 162 мм.
Страници 78
Тегло: 230 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
6.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Преди да започнат да съставят правилни изречения на испански децата трябва да разполагат с определен лексикален запас. Картинният речник съдържа най-употребяваните думи в испанския език и е съставен по начин, който прави овладяването им забавно и приятно. Може да бъде използван както с помощта на родител или учител, така и самостоятелно.
В този речник най-употребяваните думи в испанския език са представени тематично, а не по азбучен ред. Така детското внимание се привлича много по-лесно, а запаметяването е по-трайно и надеждно. Думите са обособени в 23 теми. В началото на повечето от тях има въвеждащи илюстрации, които провокират детското въображение. Освен предметите от обкръжаващия ги свят тук децата ще научат думите, изразяващи основните действия, цветове, числа, професии, противоположности, дните на седмицата и месеците.
Речникът може да се използва с помощта на родител, учител или самостоятелно. Под всяка испанска дума е дадено нейното произношение с български букви, а отдолу - преводът. Знакът "ь" в транскрипцията означава, че съгласната пред него се произнася меко.

Подобни продукти