Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Устойчив модел за образование и хармония с децата

ISBN: 978-619-180-035-3; Образование


Автор: Любов Миронова
Издателство: PPTL
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 160 мм.
Страници 228
Тегло: 413 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Устойчив модел за образование и хармония с децата

В тази книга можете да намерите отговори на въпросите:

Какво всъщност е образованието сега?
Какъв е смисълът на образованието? 
Как да създадем среда за израстване на децата?
Какви са спецификите и нуждите на децата от 2 до 6 години?
Как да подкрепим развитието на детето от 6 до 12 години?
С какво можем да заменим сегашния образователен модел?

Книгата е подходяща за родители и учители, които търсят нови инструменти и гледни точки към темата за образованието и хармонията с децата.

Любов Миронова
Някои хора познават Любов Миронова в качеството й на дългогодишен финансов контролер, организиран, подреден и създаващ работещи за десетилетия решения. Други познават Любов Миронова като педагог, обучител на учители и директори в образованието, активист за промяна на образователния модел, създател на център за работа с деца и родители, поемащ трудните случаи на деца с енергично изразена индивидуалност. Трети познават Любов Миронова като експерт в областта на личната ефективност, организатор на тиймбилдинги и обучения за мениджъри. Четвърти познават Любов Миронова като пътешественик, посетил пет континента в над 40 държави, изкачвал се в планини на 5000 метра над морското ниво и слизал в мини на 200 метра под земята... екзотичен и малко екстремен. Пети познават Любов Миронова като фотограф, който постоянно запечатва красотата около себе си. Седми познават Любов като естет, шпакловащ, фугиращ, боядисващ, обзавеждащ и създаващ домове. Сега Любов Миронова споделя тази опитност като любител/любим/любящ писател.


Любов е автор на програмата за обучение „Виолетовата жаба” www.indigo-bg.com  , специално създадена за деца с енергично изразена индивидуалност и техните родители. Тя развива едновременно потенциала на деца и възрастни. Програмата има високо ниво на успех при наречени хиперактивни деца, деца с дефицит на вниманието, занижена памет, липса на присъствие или просто палави деца с излишък на енергия.
В тази връзка Любов провежда обучения на учителите в детските градини и училищата в цялата страна през последните шест години. 
Участник е в десетки телевизионни предавания по въпроса за образованието на съвременните децата. 
Автор е на педагогическия серията от публикации "Устойчив модел за образование и хармония с деца".
Може да видите лекции и участия в предавания за деца и образование на Любов в Youtube