Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Цифри и букви в скрити картинкиАвтор: Недялка Лазарова
Издателство: Ариадна
Търговец: Александър Николов
Брой в опаковка: 1
Височина: 218 мм.
Широчина: 243 мм.
Страници 32
Тегло: 97 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
4.80 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Играя, уча, зная!
За деца от 5 до 7 години

Изданието е съобразено с изискванията и съдържанието на одобрените от МОМН програми за работа в детските градини: “Активността на детето в детската градина” под научната редакция на доц. Н. Витанова и “Програма за възпитание на детето от две до седемгодишна възраст” на доц. Е. Русинова.
Включени са основни познавателни задачи съгласно тези програми. Обхванати са основни понятия, свързани с ориентирането на детето в света и изображенията на предметите върху равнината.
Дадени са пространствени, равнинни и количествени отношения между познати на детето обекти. Използвани са и основни геометрични фигури. В забавна форма децата се запознават с цифрите на числата и с буквите. Познавателните задачи в книжката са свързани с изобразителна дейност, математика и роден език. Задачите спомагат за създаване на изобразителни умения, съдействат за обогатяване на речника и за разширяване на познавателния потенциал на детето.

Подобни продукти

Колко прави две по две Колко прави две по две Димитрина Гетова 3.00 лв.
Щурецът Стоян. Тhe Story About Grasshopper Greg Щурецът Стоян. Тhe Story About Grasshopper Greg Урсула Вуоренлина 8.00 лв.