Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Двете кралства

ISBN: 978-619-7131-07-9; За деца


Автор: Катя Антонова
Дата на издаване: 19.12.2014
Издателство: Рибка
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 290 мм.
Широчина: 210 мм.
Страници 136
Тегло: 1000 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
29.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Заповядайте в Двете Кралства, влезте, разгледайте! Там, в Кралството на Щастието ще видите как изглежда графиня Честност, къде живее принц Доверие и ще разберете защо кралица Любов е толкова могъща. Надникнете и в Кралството на Нещастието. Да, не е много приятно, но пък е доста интересно – там са барон Гняв, херцогиня Болка, принц Срам, както и много други. Разбира се, ще видите и кралица Омраза и ще разберете защо е толкова важно да я държим далеч от нас.

Ще станете свидетели как всички тези знатни особи се намесват в живота на деца и родители. Ще прочетете истории, които навярно са се случвали и на вас самите, но ще ги видите по друг начин.  Ще се забавлявате от първата до последната страница, а накрая ще познавате по-добре чувствата си, ще знаете кога и защо ги изпитвате и какво ги поражда. Ще получите и ценни идеи за неприятните моменти в живота.

С пожелание да прекарате живота си в Кралството на Щастието!

“Двете Кралства: Разкази за гласовете на Щастието” е написана от Катя Антонова, с илюстрации на Мартина Андонова и графично оформление – от Евгения Николова. Ще се появи най-рано през декември 2014.


Подобни продукти

Динозавърчета Динозавърчета Колектив  0.00 лв.