Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Парола

ISBN: 978-954-91925-1-3; Езотерика и религия


Автор: Артър Ленгли
Дата на издаване: 06.04.2006
Издателство: Асоциация Ирина
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 292
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
12.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"След бестселъра "Армагедон" в две части - за психотронната война на планетата и използването на свръх феноменални хора от тайните служби, "Парола Шамбала" е следващата книга от поредицата.

За Артър Ленгли истината, странна, шокираща, и на пръв поглед неприемлива, е боен меч. Неговата война е лишена от лични страхове и самозабрави. Знаещите истинската истина за света ни я укриват, защото който има информация, дирижира историята.

Артър Ленгли не постъпи така и в "Парола Шамбала" ни предоставя тайната история на Земята и експеримента "цивилизация" - от тяхното начало до наближаващия финал.

"Парола Шамбала" няма жанр, не е роман, нито събрани записки. Тя е хроника на случилото се, случващото се, и на това, което ни очаква. Всеки, потиснат, демотивиран и депресиран, всеки, изгарян от жаждата да прогледне, най-сетне ще я утоли. Така ще се присъедини към онези, които ще знаят какво да правят, щом настъпи времето на голямата трансформация - и на планетата ни, и на всеки живот.

Какво е Земята? Наказателен батальон, място, в което се прераждаме за поредно съществуване, плацдарм на бойната не само помежду ни, но и на битката между мрака и светлината?

Кои сме, кой и за какво ни е пратил тук; кой отнема живота ни; кой ни наказва и награждава; кои са Учителите ни; какво е предопределено да се случи и доколко е в наша власт да го променим?

Почти всеки се досеща за отговорите, но малцина ги изричат. Артър Ленгли пое тази отговорност".

 


Подобни продукти

Животоописание, поучения, пророчества Животоописание, поучения, пророчества преподобни Лаврентий Черниговски 6.50 лв.
Пътуване към светлината Пътуване към светлината Джон Лерма 0.00 лв.
ОМ за всеки ден ОМ за всеки ден Мадисън Тейлър 17.00 лв.