Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Dragonlast II

ISBN: 9772367644005; Комикси


Издателство: Ardeo Publishing
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 148 мм.
Страници 37
Тегло: 50 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

"Древните легенди разказват, че в началото на времето земята била управлявана от драконите. Те били могъщи същества, надарени с разум и магически способности. Но въпреки своя интелект, били егоистични и алчни. Което станало причина да започнат война помежду си."

Така започва историята в българския комикс "Dragon Last". Разказът в картинки е един от проектите на художника, познат като Сатанасов. Идеята възниква преди много години, вдъхновена от множеството изгледано аниме, прочетена манга и изиграни видеоигри. През годините част от комикса се появява по страниците на различни издания извън България и печели награди от различни конкурси, но поради стечение на обстоятелствата не стига до завършек. Историята се развива в измислен свят, в който властва расата на драконите, а сюжетът следва двамата главни герои, които водят борба срещу тях.
"Още от съвсем малък мечтая да разказвам истории в картинки. Първите ми опити датират от времето, когато не съм можел да говоря, но съм драскал смело по стените, пода и краката си (докато съм седял на гърнето) за радост на майка ми. Много години по-късно аз все още искам да разказвам в картинки и не спирам да търся възможност да го правя."
Сатанасов

Подобни продукти

Ана Ана, №1 Сладки сънища! Ана Ана, №1 Сладки сънища! Алекси Дормал 7.85 лв.
Rabies, Volume 1: Manifestation Rabies, Volume 1: Manifestation Sybilla Koritareva, Ivam Koritarev 25.00 лв.