Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Хотели. Втора стая

ISBN: 978-619-150-522-7; Еротика


Автор: Ема Марс
Дата на издаване: 29.06.2015
Издателство: Колибри
Търговец: По заявка
Брой в опаковка: 1
Височина: 220 мм.
Широчина: 150 мм.
Страници 408
Тегло: 379 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
19.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Омагьосващо еротична, по френски изтънчена, щедра на обрати и изненади, втората книга от трилогията „Хотели” на мистериозната писателка Ема Марс продължава разказа за чувствените странствания на плътта в загадъчния парижки хотел „Шарм”, където всяка стая носи името на една от големите съблазнителки във френската история.

Анабел, млада амбициозна жена, завършила журналистика и допълваща доходите си като компаньонка в агенция „Нощни красавици“, неочаквано е попаднала в дяволски любовен триъгълник с братята Давид и Луи. След първата й среща с Луи много от нещата в живота й са се променили: годежът с измамения брат Давид е провален, майка й вече е починала, а тя е обладана от ексцентричното очарование на Луи. В хотелската стая с име „Жозефин” той разтваря сетивата й и я въвлича в еротична игра, в която тялото на Анабел ликува, потапяйки се в дълбините на необузданата сексуалност и сладостните желания.

Възбуждащо откровен и забавен, „Хотели” не е просто хроника на страсти и еротични екстази. Роман изповед, той изследва границите на доверието и любовта и неподозираните аспекти на женската чувственост. И всичко това вплетено в сюжетни загадки, чиято развръзка предстои в третата и последна книга. 

Подобни продукти

Индия Плейс Индия Плейс Саманта Йънг 14.90 лв.
Еротични фантазии Еротични фантазии Петър Дончев 18.00 лв.
Aкадемичният бардак Aкадемичният бардак Мона Евет 18.00 лв.