Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Три седмици да се сбогувашАвтор: Чарлз Джеймс Бокс
Дата на издаване: 01.07.2012
Издателство: ХЕРМЕС
Търговец: По заявка
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 304
Тегло: 290 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
6.95 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Мечтите на Джак и Мелиса Макгуейн да имат семейство най-после се сбъдват, след като осиновяват малката Анджелина. Девет месеца по-късно обаче едно телефонно обаждане разтърсва щастливия им живот. Биологичният баща на Анджелина – Гарет, не е подписал документите за осиновяване и иска да си я вземе обратно. Джак и Мелиса осъзнават, че ги чака тежка битка, когато научават, че бащата на Гарет е властният федерален съдия Морланд.

В отредените им три седмици да се разделят с дъщеря си семейство Макгуейн започват собствено разследване. Всяко късче информация за Морланд, което намират, рисува мрачна картина. Джак започва да се страхува, че мотивът за отнемането на Анджелина далеч не е бащинската любов. Доскоро щастливото семейство се оказва въвлечено в ужасяваща игра на заплахи, изнудване и измама. Когато започват да умират хора, става ясно, че истината е много по-страшна от едно дело за попечителство.

Джак и Мелиса ще стигнат докрай, за да защитят истината и живота на детето си – дори ако се налага да престъпят закона и да пролеят кръв.


Подобни продукти

Париж винаги си заслужава Париж винаги си заслужава Никола Баро 14.00 лв.
Богатства Богатства Уна Мери Паркър 6.95 лв.
Ключови тонове Ключови тонове Джордж Еджъртън 0.00 лв.