Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Три седмици да се сбогувашАвтор: Чарлз Джеймс Бокс
Дата на издаване: 01.07.2012
Издателство: ХЕРМЕС
Търговец: По заявка
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 304
Тегло: 290 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
6.95 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Мечтите на Джак и Мелиса Макгуейн да имат семейство най-после се сбъдват, след като осиновяват малката Анджелина. Девет месеца по-късно обаче едно телефонно обаждане разтърсва щастливия им живот. Биологичният баща на Анджелина – Гарет, не е подписал документите за осиновяване и иска да си я вземе обратно. Джак и Мелиса осъзнават, че ги чака тежка битка, когато научават, че бащата на Гарет е властният федерален съдия Морланд.

В отредените им три седмици да се разделят с дъщеря си семейство Макгуейн започват собствено разследване. Всяко късче информация за Морланд, което намират, рисува мрачна картина. Джак започва да се страхува, че мотивът за отнемането на Анджелина далеч не е бащинската любов. Доскоро щастливото семейство се оказва въвлечено в ужасяваща игра на заплахи, изнудване и измама. Когато започват да умират хора, става ясно, че истината е много по-страшна от едно дело за попечителство.

Джак и Мелиса ще стигнат докрай, за да защитят истината и живота на детето си – дори ако се налага да престъпят закона и да пролеят кръв.


Подобни продукти

Корабът на глупците Корабът на глупците Себастиан Брант 40.00 лв.
Откровение Откровение Иван Колев 8.00 лв.