Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

НОЙ - книга-игра

ISBN: 978-619-7163-04-9; Книги-игри


Дата на издаване: 16.12.2015
Издателство: Сердика ИТ
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 165 мм.
Широчина: 115 мм.
Страници 100
Тегло: 100 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
5.50 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Ако почитате Летящото Спагетено Чудовище, ако ви е чудно къде можете да намерите едновременно Ной, извънземни, Diablo, Рачо Капитана, подводници и какво ли още не - това е книгата за вас!

"Ной" предлага изключително разклонена схема и над 20 различни финала, а времето за игра е съвсем късо, което прави книгата подходяща за бърза доза "щастие" преди заспиване или докато пътувате в автобуса, например. Тя е своеобразна компилация от скечове в интерактивен формат.

"В тази книга авторът разкрива своята душевност, както и задълбочено познаване на световните митологии и фантастични течения.

 Това е събитие за българската литература, сравнимо единствено с класиката на Зелазни „Създания от светлина и мрак“. Основната разлика е, че Зелазни си е поставил велика цел, която е постигнал, докато Коен Ливингстън постига велики цели, без да си ги е поставял.

 Тази книга е толкова многопластова и завладяваща, че бих я препоръчал на малки, големи и още по-големи. Ако зависеше от мен би намерила своето достойно място в учебниците по литература."

(Принцът Който Беше Хиляди)

"По-голяма прустотия ни бях чел."

 (Кумара)

Подобни продукти

Калоян и златният печат Калоян и златният печат Георги Караджов 0.00 лв.
Проблясък Проблясък Рей Гард 11.99 лв.