Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Как да живеем добре в собствената ни страна - България

ISBN: 978-619-7198-50-8; Икономика и бизнес


Автор: Николай Ников
Дата на издаване: 30.03.2016
Издателство: Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 100
Тегло: 180 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
12.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Книгата „Как да живеем добре в собствената ни страна – България“ е набор от икономически теории, които представляват рецепти за личен и национален просперитет. Предназначена е за всички читатели, които се интересуват от икономика и обществени въпроси, или по-специално – за икономисти, бизнесмени, преподаватели, интелектуалци и студенти. Николай Ников се е постарал да поднесе информацията в нея по достъпен и увлекателен начин, на разбираем език, като я е изпъстрил с много примери от живота. Ценното на тези икономически теории е, че всяка една е зададена като казус, който се развива и решава. Те могат да се четат както последователно, така и напълно самостоятелно. Книгата може да послужи за наръчник за управление на личния живот на всеки индивид. Може да бъде основно помагало за всеки, който управлява корпоративни и национални ресурси. Също така дава прогноза за това, което следва и трябва да се случи със световнатa икономика и капитализма. България трябва спешно да предприеме действия с цел защита на националните интереси, както и да адаптира своята икономическа политика в съответствие с тази на развития западен свят.

Николай Ников

Николай Ников е роден през 1977г.

След динамична кариера в лондонското сити, Николай Ников се завръща в България и до юли 2012 г. заема позицията Ръководител на управление „Специализирано финансиране” в СИБанк, част от KBC Group, България.

Учил е „Международен бизнес“ в лондонския филиал на Американския  международен университет  в Ричмънд (American International University) и „Застрахователен и Риск мениджмънт“ в Сити Юнивърсити  (City University Business School) в Лондон.

По време на обучението си започва инициатива по активно писане на професионални статии, с акцент популярни икономически и управленски теории и това се превръща в негова страст. Негови статии са публикувани в Търговски вестник, Велинград темпо новини, сайта на Софийска търговско-промишлена камара, интернет порталите money.bg, news.bg, expert.bg, actualno.com и много други. Давал е интервюта за БТВ, Нова телевизия и др.

В богатата биография на Николай Ников са включени и Експерт „Инвестиции“ в отдел „Малки и средни предприятия“ на Българо-американска кредитна Банка (БАКБ), София; Главен координатор в направление „Управление  на мултинационални застрахователни програми“ към AIG, Европа (Великобритания), Лондон.

В момента преподава Стопанска история и основи на управлението в Колежа по бизнес администрация  гр. София. Планира своята докторантура за края на тази година.


Подобни продукти

По пътя на TOYOTA По пътя на TOYOTA Джефри К. Лайкър 32.00 лв.