Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Зоро в снегаАвтор: Паола Дзанонер
Дата на издаване: 12.10.2016
Издателство: ИК Арка
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 130 мм.
Широчина: 200 мм.
Страници 200
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
9.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Когато нищо в живота ти не изглежда подходящо за теб, време е да смениш пътя. Важното е да избереш добри спътници (добра компания в пътуването).Лука се пързаля бързо върху снега, свободен върху сноуборда си, далеч от монотонността на дните без смисъл. Скоростта е опияняваща! Достатъчен е само един миг обаче, за да промени всичко: една лавина и снегът се превръща в затвор. Изглежда това е краят, но Лука има късмет: някой го спасява в нощта. Хора заедно с кучета. Най-вече едно куче. Лука се събужда жив и здрав, но различен, още по-неспокоен. А в гла
 вата му има само една мисъл: да благодари на онова куче, да му стане приятел. Не го интересува, че другите ще го сметнат за луд.

 Мери също е неудовлетворена. Направила е всичко, което е искала: записала се е във ветеринарното училище, преместила се е в друг град, далече от семейството си и от обичайните проблеми. И въпреки това тя се чувства наистина добре само когато се грижи за изоставените кутрета в приюта. Възможно ли е кучетата да я разбират по-добре от хората?


 Понякога, за да откриеш кой си наистина, трябва да се довериш на инстинкта си. За Лука и Мери е настъпил моментът да го направят.

Паола Дзанонер

Паола Дзанонер (8 ноември 1958 г.) е италианска писателка и блогър. Живее във Флоренция, където се е дипломирала в специалност филология. Започва дейността си като библиотекар и литературен критик, като работи с най-важните списания в сферата. През 1998 г. издателство “Мондадори” публикува първия ѝ разказ. Оттогава Паола се посвещава почти изцяло на писането, поддържайки обаче постоянна връзка с библиотеките и училищата посредством курсове за преподаватели и библиотекари, писателски семинари, литературни конференции. От години води писат
 елска работилница, откъдето се заражда писателският колектив Scrittori di Massa. Творбите ѝ са насочени предимно към младежката публика, но се простира върху различни жанрове и теми; писала е също есета, разкази и книги за възрастни. Романите ѝ, публикувани от различни италиански издателства, са получили много награди и са преведени в многобройни държави.


Подобни продукти

Отвъдземя Отвъдземя Тахере Мафи 14.90 лв.
Къщата без огледала Къщата без огледала Мортен Санден 14.99 лв.