Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Зоро в снегаАвтор: Паола Дзанонер
Дата на издаване: 12.10.2016
Издателство: ИК Арка
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 130 мм.
Широчина: 200 мм.
Страници 200
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
9.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Когато нищо в живота ти не изглежда подходящо за теб, време е да смениш пътя. Важното е да избереш добри спътници (добра компания в пътуването).Лука се пързаля бързо върху снега, свободен върху сноуборда си, далеч от монотонността на дните без смисъл. Скоростта е опияняваща! Достатъчен е само един миг обаче, за да промени всичко: една лавина и снегът се превръща в затвор. Изглежда това е краят, но Лука има късмет: някой го спасява в нощта. Хора заедно с кучета. Най-вече едно куче. Лука се събужда жив и здрав, но различен, още по-неспокоен. А в гла
 вата му има само една мисъл: да благодари на онова куче, да му стане приятел. Не го интересува, че другите ще го сметнат за луд.

 Мери също е неудовлетворена. Направила е всичко, което е искала: записала се е във ветеринарното училище, преместила се е в друг град, далече от семейството си и от обичайните проблеми. И въпреки това тя се чувства наистина добре само когато се грижи за изоставените кутрета в приюта. Възможно ли е кучетата да я разбират по-добре от хората?


 Понякога, за да откриеш кой си наистина, трябва да се довериш на инстинкта си. За Лука и Мери е настъпил моментът да го направят.

Паола Дзанонер

Паола Дзанонер (8 ноември 1958 г.) е италианска писателка и блогър. Живее във Флоренция, където се е дипломирала в специалност филология. Започва дейността си като библиотекар и литературен критик, като работи с най-важните списания в сферата. През 1998 г. издателство “Мондадори” публикува първия ѝ разказ. Оттогава Паола се посвещава почти изцяло на писането, поддържайки обаче постоянна връзка с библиотеките и училищата посредством курсове за преподаватели и библиотекари, писателски семинари, литературни конференции. От години води писат
 елска работилница, откъдето се заражда писателският колектив Scrittori di Massa. Творбите ѝ са насочени предимно към младежката публика, но се простира върху различни жанрове и теми; писала е също есета, разкази и книги за възрастни. Романите ѝ, публикувани от различни италиански издателства, са получили много награди и са преведени в многобройни държави.


Подобни продукти

Двойната планета Двойната планета Диана Петрова 12.00 лв.
Ема лети Ема лети Мая фон Фогел 14.00 лв.
Учебен кораб Тобърмори Учебен кораб Тобърмори Алегзандър Маккол Смит 14.99 лв.