Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Пътят. Мениджмънт. ЛидерствоАвтор: Кирил Янев
Дата на издаване: 02.12.2016
Издателство: Анима Артс
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 160 мм.
Страници 128
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
24.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Или възможно най-кратко, или възможно най-приятно“ е препоръката на Плутарх за всяка публична изява. Книгата „Пътят Мениджмънт Лидерство“ , която Кирил Янев е „изрисувал“ като пътна карта, изглежда отговаря и на двете условия. Защото под формата на презентации са представени 10 теми по 10 слайда всяка. Сред тях уменията: да презентираш, да преговаряш, да комуникираш, да питаш и да продаваш. И още: Брандинг, Пърформънс, Маркетинг, и разбира се, основополагащите Мениджмънт и Лидерство . И ако все още изпитвате съмнения, чуйте експертите:

Максим Бехар, Президент на световната ПР организация ICCO: „Разгъръщайки тази книга, винаги ще има какво да добавите към мечтите си от всяка нейна страница.“


Чл.-кор.проф. Стефан Костянев, д.м.н.: “Способността да бъдеш учен или мъдрец означава да се научиш да извличаш есенцията от морето от факти, житейски практики и книги, т.е., да успееш да напълниш чаша чиста вода от водопад като Ниагара! Това е успял да постигне Кирил Янев – едновременно да бъде обикновен мъдрец и талантлив разказвач“.


Подобни продукти

Човекът, който разсмя смъртта Човекът, който разсмя смъртта Норман Казънс 10.00 лв.
Приказното огледало на успеха Приказното огледало на успеха Сийка Касабова 11.99 лв.
Как да остаряваме Как да остаряваме Ан Карпф 9.90 лв.