Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Пътят. Мениджмънт. ЛидерствоАвтор: Кирил Янев
Дата на издаване: 02.12.2016
Издателство: Анима Артс
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 160 мм.
Страници 128
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
24.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Или възможно най-кратко, или възможно най-приятно“ е препоръката на Плутарх за всяка публична изява. Книгата „Пътят Мениджмънт Лидерство“ , която Кирил Янев е „изрисувал“ като пътна карта, изглежда отговаря и на двете условия. Защото под формата на презентации са представени 10 теми по 10 слайда всяка. Сред тях уменията: да презентираш, да преговаряш, да комуникираш, да питаш и да продаваш. И още: Брандинг, Пърформънс, Маркетинг, и разбира се, основополагащите Мениджмънт и Лидерство . И ако все още изпитвате съмнения, чуйте експертите:

Максим Бехар, Президент на световната ПР организация ICCO: „Разгъръщайки тази книга, винаги ще има какво да добавите към мечтите си от всяка нейна страница.“


Чл.-кор.проф. Стефан Костянев, д.м.н.: “Способността да бъдеш учен или мъдрец означава да се научиш да извличаш есенцията от морето от факти, житейски практики и книги, т.е., да успееш да напълниш чаша чиста вода от водопад като Ниагара! Това е успял да постигне Кирил Янев – едновременно да бъде обикновен мъдрец и талантлив разказвач“.


Подобни продукти

Как да се свържем с природата Как да се свържем с природата Тристан Гулей 9.90 лв.