Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

СЪНЯТ - интерпретация на вашите сънища

ISBN: 978-619-90233-4-1; Езотерика и окултизъм


Автор: колектив
Дата на издаване: 10.04.2017
Издателство: Интермайндс
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 297 мм.
Широчина: 208 мм.
Страници 130
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
7.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Още от древни времена сънищата са вълнували хората, а с техните тълкувания са се занимавали от шамани до уважавани учени. Процесът на сънуване е сложен механизъм, който може да ни разкрие неподозирани страни от нашето подсъзнание. Какво означават символите, които се появяват в нашите сънища и какво е тяхното значение отвъд забавните тълкувания на съновниците? Може ли човек наистина да умре в съня си и как да си осигурим спокоен и здравословен сън. Всички тези въпроси намират своите отговори в настоящото специално издание, което е посветено на съня.

Ние сме това, което СЪНУВАМЕ
Животът на сън е нашата същност, съновидението разкрива истинките чувства и тайните ни мисли. Нека разберем в действителност кои сме ние, анализирайки сънищата си.
Сънищата ни могат да бъдат наречени „писма към самите себе си”. Според Зигмунд Фройд, бащата на психоанализата, съновидението не е виртуална или абстрактна дейност, а нещо, което се доближава до реалните ни фантазии. Сънищата са реални преживявания, които могат да имат значително въздействие върху психиката и сърцето дори и часове след като се събудим. Те ни говорят, тъй като са проява на желанията и пронизващите ни страхове. Сънищата са отражение на поведението, което демонстрираме в будно състояние, издайнически представят някои страни на личността ни, които бихме искали да прикрием, и изтъкват качества, които ние услужливо забравяме, че притежаваме. Познаването на собствените ни сънища е първата стъпка за постигане на пълно самопознание и за по-добър живот.

Подобни продукти

Мистериите на човешкия ум Мистериите на човешкия ум Свами Шивананда Сарасвати 16.00 лв.
Номерология на успеха Номерология на успеха Милена Иванова - ЕА 25.00 лв.