Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

СЪНЯТ - интерпретация на вашите сънища

ISBN: 978-619-90233-4-1; Езотерика и окултизъм


Автор: колектив
Дата на издаване: 10.04.2017
Издателство: Интермайндс
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 297 мм.
Широчина: 208 мм.
Страници 130
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
7.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Още от древни времена сънищата са вълнували хората, а с техните тълкувания са се занимавали от шамани до уважавани учени. Процесът на сънуване е сложен механизъм, който може да ни разкрие неподозирани страни от нашето подсъзнание. Какво означават символите, които се появяват в нашите сънища и какво е тяхното значение отвъд забавните тълкувания на съновниците? Може ли човек наистина да умре в съня си и как да си осигурим спокоен и здравословен сън. Всички тези въпроси намират своите отговори в настоящото специално издание, което е посветено на съня.

Ние сме това, което СЪНУВАМЕ
Животът на сън е нашата същност, съновидението разкрива истинките чувства и тайните ни мисли. Нека разберем в действителност кои сме ние, анализирайки сънищата си.
Сънищата ни могат да бъдат наречени „писма към самите себе си”. Според Зигмунд Фройд, бащата на психоанализата, съновидението не е виртуална или абстрактна дейност, а нещо, което се доближава до реалните ни фантазии. Сънищата са реални преживявания, които могат да имат значително въздействие върху психиката и сърцето дори и часове след като се събудим. Те ни говорят, тъй като са проява на желанията и пронизващите ни страхове. Сънищата са отражение на поведението, което демонстрираме в будно състояние, издайнически представят някои страни на личността ни, които бихме искали да прикрием, и изтъкват качества, които ние услужливо забравяме, че притежаваме. Познаването на собствените ни сънища е първата стъпка за постигане на пълно самопознание и за по-добър живот.

Подобни продукти

Ангели за всеки ден Ангели за всеки ден Джени Смидли 14.00 лв.
Мистериите на човешкия ум Мистериите на човешкия ум Свами Шивананда Сарасвати 16.00 лв.
Номерология на успеха Номерология на успеха Милена Иванова - ЕА 25.00 лв.