Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

КорабътАвтор: Пламен Трайков
Дата на издаване: 06.06.2017
Издателство: Хелиопол
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 195 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 216
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
9.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Еротично-криминален трилър. Главни герои в романа са д-р Елисеева, психиатър (Корабът е неофициалното име на нейния психиатричен кабинет), художникът Косьо, Дик, заможен бизнесмен от сенчестия бизнес, бохем, епикуреец, авантюрист, Марта, съпруга на Косьо, красивата им дъщеря Юлиана, манекенка.

Косьо има амбиции да се занимава с политика, но бива разочарован, крои планове за емиграция зад океана. Марта не споделя тези планове, започва тайна връзка с Дик, приятел на съпруга й. Дъщеричката на Дик бива отвлечена за откуп. Юлиана заедно с Майя, също манекенка, решават да съберат пари в едно студио като голи модели пред уеб камери на живо за потребители в Западна Европа. Майя се впуска се в издирване на биологичната си майка и се заплита в криминална паяжина. Страдаща от прием на наркотици, отблъсната от хомосексуалните наклонности на Майя, отвратена от разрухата на семейството си, Юлиана прави опит за самоубийство и след събуждането си от комата придобива необикновени способности.

Книгата има модерен изказ. Еротиката, хуморът и задълбочените анализи създават ярка картина на процесите в съвременното ни общество.

         Романът „Корабът” е третата книга на Пламен Трайков. Първата - „Конкурс за щастливци” излиза през 1984 г., втората – романът „Уличница” - през 1997 г. с положителни рецензии във в. „Литературен форум“ и централни ежедневници.


Подобни продукти

Нещо синьо Нещо синьо Емили Гифин 11.00 лв.