Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Маркетинг на дейността. Медицински патронаж в домашни условия

ISBN: 978-619-90193-1-3; Маркетинг и реклама


Автор: Антония Янакиева
Издателство: Ивет Куин
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 150 мм.
Страници 146
Тегло: 237 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
15.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Маркетинг на дейността медицински патронаж в домашни условия“ е тема с нарастваща актуалност в съвременните условия на здравно-демографска и икономическа криза, съчетани с продължаваща реформа и неефективност на здравната система.

Този труд задълбочено разглежда същността и законодателната рамка на услугата медицински патронаж в домашни условия в Р България, маркетинговата концепция като обширна водеща философия, предлагаща възможност за посрещане на растящите потребности на пазара от тази услуга. Чрез основната идея, пациентът да бъде поставен в центъра като клиент, се създават първоначално рамковите условия за предоставянето на услугата. Разработени са важните особености, свързани с маркетинга и от значение за маркетинга на тази дейност, които, заедно с акцентирането на научните аспекти на основните целеви групи, чрез осигурявяне на основни медицински грижи свързани с посрещане на потребностите на тежко болните пациенти, пациентите с хронични заболявания и пациентите с трайни увреждания.

Монографията може да бъде настолно четиво, както на мениджъри, работещи на всички нива в обществената и частна мрежа, така и на политици в здравеопазването и социалното дело.