Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Сърце от камъкАвтор: Люси Елеазар
Дата на издаване: 27.07.2017
Издателство: Издателство “Оптимал
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 148 мм.
Страници 120
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
5.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване


“Сърце от камък”  е  съвременен романтичен роман – лек, красив и увлекателен, идеално четиво за обедната почивка или вечерно разпускане.  Той разказва историята на двадесет и осемгодишната Лили, която смята, че има всичко, за което всяка млада жена може да мечтае – успешен собствен бизнес, собствено жилище и връзка с красив мъж.  Защо тогава е така необичайно развълнувана от първата си среща с шофьора на фирмата, която доставя стоки до магазина й? И защо търси неговата подкрепа, когато подреденият й свят внезапно започва да се разпада?
Тридесет и пет годишният Камен има своите собствени причини да отбягва жените и да не разкрива лесно истинската си самоличност. Когато обаче се оказва, че Лили има нужда от неговата помощ, той не успява да остане безразличен. Дали сърцето му ще остане от камък или горещият пламък на любовта ще го покори?
Действието се развива в красив български град, разгърнато в романтиката на летните вечери. Лесно е да се влюбиш в очарователните герои и да изживееш емоциите им. Да съпреживееш Лили, която е твърде горда, за да признае грешките си и твърде предпазлива след последния си провал в любовта и да тръпнеш в очакване дали Камен ще преодолее бариерите, които сам си е наложил, за да обича свободно жената, за която мечтае сърцето му.

Подобни продукти

Операция Операция "Райски газ" Петър Краевски 14.90 лв.
ИГРА И ЗАБАВА ИГРА И ЗАБАВА Джеймс Солтър 14.00 лв.